Swingen en genieten

Sins op Ibiza presenteert op een unieke locatie een unieke sfeer. Zaterdag 2 september wordt Buitenplaats de Houtmaat in Hengelo omgetoverd tot d? dancetempel. DJ's brengen vanaf het water het publiek in extase. De organisatie rekent er op dat zeker 3.000 bezoekers zullen genieten van het dance event in een zomerse sfeer. Sins of Ibiza is het feel good dance evenement waar je bij wilt zijn. "De derde editie van Sins of Ibiza belooft nog spectaculairder te worden. Er wordt groots uitgepakt met verrassingen, waar het bezoek nog lang over na zal praten" laten Juul Gibcus en Ruud Fabels van de organisatie weten. "Mis dit dancespektakel met een podium en dansvloer op het water niet". Evenals voorgaande edities is de dresccode white.

De Brabantse DJ Funkerman staat garant voor de opening van Sins of Ibiza. Laat je verrassen en geniet mee van de openingsact. Met publieksvriendelijke house weet hij het publiek te raken.

Rond 20.30 uur zal Gerard Ekdom op het podium verschijnen. Deze sympathieke radio DJ heeft eigenlijk geen introductie nodig. Op Sins of Ibiza neemt Gerard het publiek mee op reis in de ontwikkeling van de dancemuziek vanaf 1990 tot heden.

DJ La Fuente's vliegt van festival naar festival. Hij is dit jaar van de partij in Hengelo. Deze bevlogen DJ draait met evenveel passie op Sins of Ibiza in ons eigen land.

East & Young is dit jaar wederom van de partij. En Marc Vano en Ivo de Jong hebben laten weten zich te verheugen op Sins of Ibiza. Ze zullen ook dit jaar zorgen voor een geweldige afsluiting van het event.

Zaterdag 2 september wordt een heerlijke dansvond in de buitenlucht met een geweldige sfeer. Save the day, kom genieten van muziek, een heerlijk drankje en hapje. Leg jouw bezoek aan Sins of Ibiza vast met een foto. Deel deze foto op Facebook of Instagram met de hashtag #soi2017. En maak kans op de reis aangeboden door Corendon om heerlijk te chillen op de stranden van Ibiza.

Met de kaartverkoop gaat het voorspoedig. "Al meer dan 60% van de kaarten is verkocht" laat Gibcus weten. "Dus ga je met vakantie, aarzel niet en koop snel je tickets zodat je Sins of Ibiza niet hoeft te missen".
Share |