Sunnery James & Ryan Marciano met Sexy By Nature naar AFAS Live tijdens ADE

Sunnery James & Ryan Marciano keren dit jaar terug met hun Sexy By Nature ADE show naar het Amsterdam Dance Event op 21 oktober. Dit jaar vindt de show plaats in AFAS Live en tickets zijn inmiddels in de voorverkoop.

Tickets
AFAS Live ontvangt het Sexy By Nature ADE-concept op de zaterdag in de ADE-week en naast Sunnery James & Ryan Marciano is de show niet compleet zonder speciale gastoptredens welke komende weken bekend worden gemaakt.

Het populaire house-duo is met Sexy By Nature ADE ook aankomend weekend te gast op het Belgische Tomorrowland, waar zij een eigen stage hosten met gastoptredens van zwaargewichten als Afrojack, Mescal Kid (Steve Angello), Sander van Doorn, Benny Rodriguez, Roger Sanchez en Cedric Gervais.

Naast Sexy By Nature ADE zijn de mannen ook druk met hun wekelijkse residentie op het party-eiland Ibiza, waar zij een avond hosten met Armin van Buuren in H? Ibiza, de nieuwste club op het eiland. Deze samenwerking heeft ook een plaat op geleverd; You Are kwam afgelopen vrijdag uit en is een samenwerking tussen Armin van Buuren en Sunnery James & Ryan Marciano.

Tickets voor Sexy By Nature ADE in AFAS Live zijn verkrijgbaar via sj-rm.com/ADE.
Share |