Rocky Wellstack presenteert single op Spinnin' Records met Nicole Bus 'I Miss You'

Nederlands DJ/producer Rocky Wellstack heeft zijn eerste single bij Spinnin' Records uitgebracht, het met de soulvolle vocalen van Nicole Bus geperfectioneerde nummer 'I Miss You'. Resultaat is een opwindende popplaat met subtiele dance-invloeden, zonnig en uitermate catchy.

Bekijk de offici?le video


E?n van de best bewaarde geheimen van Amsterdam is Rocky Wellstack, een dj die al menig club en festival wist af te breken met zijn mix van dancehall, moombahton, trap en latin. De Nederlandse artiest speelde al talloze evenementen, van Amsterdamse hotspots als Jimmy Woo, Supperclub en de Paradiso tot feesten in Spanje, Portugal, Belgi?, Marokko en China.

Met dank aan dj Diplo en diens Major Lazer-act kreeg de naam Rocky Wellstack recentelijk nog meer lading, toen zijn versie van Major Lazer's 'Blaze Up The Fire' uitgebreide dj-support ontving. Er waren studio sessies met Jillionaire en Major Lazer, en hij werkte met artiesten als Fatman Scoop, Dizzee Rascal, Lady Bee en General Levy. De Nederlander organiseerde tevens muzieksessies is samenwerking met de Red Bull Studios, en trok met zijn producties de aandacht van uiteenlopende labels, inclusief Spinnin' Records dat nu zijn single 'I Miss You' uitbrengt op het SOURCE sublabel.

'I Miss You'
Het resultaat is een opwindende popplaat met Nederlandse zangeres Nicole Bus, bekend om haar warme, soulvolle stem, getekend bij gerenommeerd hiphop label Top Notch, en op deze track haar geluid naar een nieuw niveau tillend. Zo vertegenwoordigt 'I Miss You' de ontwikkeling van zowel Rocky's productionele talent als Nicole's rauwe, sterke stem.

"Ik heb eerder al tracks in de stijl van moombahton, trap en bass geproduceerd. Maar ik heb nog nooit zo diep naar een emotionele lading gezocht. Ik bedoel, iedereen kan een feestplaat maken, maar om rauwe emoties in een nummer te leggen is een echte uitdaging. Volgens mij is het ons gelukt; vooral Nicole heeft zichzelf overtroffen. Ik heb meerdere malen naar deze track geluisterd, en krijg nog steeds kippenvel. Hopelijk hebben we hiermee een tijdloze plaat afgeleverd." - Rocky Wellstack

"Deze plaat heeft een geluid die de muziekindustrie nodig heeft. Het is een authentieke productie die goed aansluit op het songwriting en de klank van mijn stem. Wanneer dj's mij benaderen om een track in te zingen, is het meestal niet origineel en gaat het om een plaat die al duizenden keren is gedaan. Toen ik deze Rocky Wellstack-track hoorde wist ik meteen dat dit iets nieuws en bijzonders was. We zijn het verplicht aan de muziek om innovatief, creatief en vernieuwend te zijn, en 'I Miss You' is een geweldig nummer - eentje die ik keer op keer zou kunnen luisteren." - Nicole Bus
Share |