DGTL maakt ADE programma bekend met vaste partners Kompakt en Paradise

DGTL heeft zojuist hun langverwachte ADE plannen openbaar gemaakt, bestaande uit drie aansluitende events inhun thuisbasis, de NDSM werf. Muzikale grootheden opdedonderdag zijn de Russische heldin Nina Kraviz en muzikale whizzkids Modeselektor. Labelbazen Michael Mayer en Jamie nodigden Dubfire, Apollonia, Gui Boratto enApparat uit om hen te vergezellen aande top van de lijst artiesten.

Het maken van een hoog kaliber line up, is het combineren van oud met nieuw, zwaargewichten met jong talent. Een skill die het team van DGTL zeker onde knie heeft. Nina Kraviz en Jon Hopkins zullen samen met ?me, Jon Hopkins enDe School's Oceanic de eerste zaal aandoen. De tweede ruimte is het territorium van DGTL residents Ryan Elliott, De Sluwe Vos en Fort Romeau.

Op vrijdag zal Paradise een hattrick scoren met DGTL. Matador neemt zijn gear mee voor een LIVE set en Detlef zal de stage opwarmen voor headliners Jamie Jones enDubfire in zaal 1. Richy Ahmed en Andrea Oliva zullen met de ruggen tegen elkaar staan in zaal2, gevolgd door Patrick Topping, met vrouwelijk support van Peggy Gou en Lauren Lane.

Na vier uitverkochte edities van DGTL x Kompakt, is het Keulse label terug voor hunlustrum. Michael Mayer zal b2b spelen met goede vriend Patrice B?umel. Meer muzikale genialiteit komt van Weval [live], Pachanga Boys, Danny Daze, Locked Groove en Tobias Thomas. De tweede laatste zullen beiden areas opwarmen. Voor deze vijfde editie zullen ook twee speciale gasten aanschuiven, Apparat en Roman Fl?gel. Beiden hebben niet gereleased op het Duitse label, maar zullen de avond zeker naar een hoger niveau tillen.

De immer populaire tickets zullen op 26 juli inde verkoop gaan opde website van DGTL.
Share |