Spinnin' Records gaat samenwerking aan met Amsterdamse startup Revolve

Spinnin' Records, het grootste onafhankelijke dance label ter wereld, kondigt vandaag een partnership aan met Revolve Music ? een platform waarmee dj's eenvoudig een website kunnen maken. Met de samenwerking helpt Spinnin' Records de 1 miljoen dj's en producers van de Spinnin' Talent Pool om zich beter online te kunnen profileren.

Talent ontwikkelen
De Spinnin' Talent Pool is een platform waar dj's en producers een account kunnen aanmaken en demo's of remixes kunnen uploaden om kans te maken op een contract bij het label. Sinds de lancering in 2012 is het platform gegroeid tot inmiddels een miljoen leden. Spinnin' Records en Revolve willen deze dj's helpen met met het opbouwen van hun carri?re in de dance. Meindert Kennis, Head of Digital Strategies bij Spinnin' Records: "De samenwerking met Revolve past in onze doelstelling om de ambitieuze dj's en producers in onze Talent Pool te helpen zich te ontwikkelen en hun digitale presence te professionaliseren. Revolve is daarom een ideale partner voor ons".

Marthijn Graafland van Revolve Music: "De samenwerking met Spinnin' Records is een geweldige kans om wereldwijd nog meer dj's en producers kennis te laten maken met ons platform. Samen met Spinnin' hebben we een aparte versie van ons platform ontwikkeld, met onder meer unieke Spinnin' templates die gebruikers kunnen kiezen en integraties met diensten als Soundcloud en Mixcloud. Hiermee zijn we klaar om samen wereldwijd dj's en producers te helpen hun digitale marketing professioneler aan te pakken."

[b]Speciaal voor artiesten[/b
Met Revolve Music kunnen artiesten heel eenvoudig een website bouwen. Het onderscheidt zich van andere platformen door features die specifiek voor artiesten zijn ontwikkeld. Zo zijn er onder meer integraties met Soundcloud, Spotify, Bandsintown, YouTube, Beatport, Mixcloud, Facebook en Instagram. Al vele duizenden artiesten uit meer dan 120 landen hebben zich bij Revolve Music aangemeld. Het bedrijf is opgericht door Marthijn Graafland en Raymond Brekelmans. Samen hebben zij jarenlange ervaring in de entertainmentsector opgedaan bij onder meer Andr? Rieu en ID&T.
Share |