We created a Monster

Slechts ??n editie verwijdert van het 10 jarig jubileum presenteert Amsterdam Halloween dit jaar haar Monsterball! De jaarlijkse viering van Halloween is uitgegroeid tot een waar spektakel in Amsterdam. Als paddestoelen poppen de Halloween feestjes uit de grond. Maar er kan er maar ??n de leukste zijn . Met het thema Monsterball is elke creatie welkom. Van Generaal Moammar Khadaffi tot JAWS uit 007 en van Frankenstein tot de klassieke Dracula, het is allemaal toegestaan. Een 100% verkleed publiek is de beste garantie voor succes.

Kris Kross Amsterdam
Na het succes van de afgelopen jaren konden wij eigenlijk niet anders dan de inmiddels traditie geworden samenwerking met de deze Amsterdamse hipsters voortzetten. Zij hosten wederom het Transformatorhuis en programmeren daar de hele avond.

Start voorverkoop Early Bats
Voor de trouwe honden zullen op donderdag 27 juli om klokslag 20.00 de Early Bats in de verkoop gaan. Deze kosten ? 21,50 (ex fee) en zijn slechts beperkt verkrijgbaar. Dus wil je verzekerd zijn van een goedkoper kaartje zorg dan dat je klaar zit om 20.00 want bij de voorgaande edities waren deze speciale kaarten binnen een dag uitverkocht.
Share |