Touch at the Sea 2017

Het leukste strandfeest van het jaar viert haar 10-jarig bestaan. Dit hoog aangeschreven dance-concept komt op zaterdag 29 juli 2017 weer naar Beachclub Fuel in Bloemendaal. Touch at the Sea is een zeer populair jaarlijks terugkerend Beach Event. Uit alle hoeken van Nederland, Belgi? en Duitsland komen er bezoekers op af vanwege de sfeer, de muziek en het opvallend leuke en mooie mensen gehalte. Touch at the Sea 2017 gaat weer een spetterend feest worden met golven van ritmische beats en met veel grote namen om van te smullen.

Touch at the Sea 2017 gaat weer heel speciaal worden... de lijnen zijn uitgezet, steeds meer creatieve idee?n worden verder tot in detail uitgewerkt. Extra impulsen om bij iedereen het Touch gevoel op te roepen, juist in deze tijden van drukte gaan de bezoekers een feest beleven waar iedereen over na zal praten. Gaat het Touch weer lukken om nog meer bezoekers te trekken dan vorig jaar? Zij geloven er in en kies ook voor de verbinding, kies ook voor onderling respect, voor een feest waar het er niet toe doet wat men bent, maar wie men is, want iedereen doet er bij een Touchfeest toe. Geloven in jezelf is een keuze die men zelf kan maken. Kijk terug naar de vele hoogtepunten van 10 jaar Touch!

Alle reden dus om op 29 juli deze zaterdag lekker naar Bloemendaal te komen, want op een Touchfeest worden verwachtingen altijd waar gemaakt. De bezoekers die eerder dit feest hebben bezocht kennen het euforische gevoel. De line-up zal zorgen voor een gegarandeerd muzikaal spektakel met vele hoogtepunten:

Adam SellerAngeliqueBrascoDanco Miss MelodySantitoSmith
De dresscode is happy Beach Wear (voorkeur wit). Koop je tickets op tijd, want de extra early-bird waren al op 4 maart jl. uitverkocht. Kaarten zijn te verkrijgen op yourticketprovider.?nl Alle verdere info staat op asp-touch.?nl of het fb event van Touch at the Sea.
Share |