De laatste info voor zaterdag

Het terrein ligt er fantastisch bij, het weer ziet er goed uit en de laatste normal fase-2 tickets staan nu in de verkoop: Ticketshop.

Adres & Route:
Het adres is De Ven 1 in Velsen-zuid. De aanrij-route is via de N202 (de weg langs het Noordzeekanaal) waar je de afslag R101 neemt en de bekende gele borden volgt naar het parkeerterrein.

Pendelbus:
De pendelbus vertrekt vanaf de voorkant (kiss & ride) van station Sloterdijk. Tickets zijn alleen in de voorverkoop en dus niet in de bus te verkrijgen. Op vertoon van je ticket krijg je een bandje voor de pendelbus. Er zijn vier heenritten; 12:00, 13:00, 14:00 en 15:00, deze brengen je snel naar het festival.

De bussen zijn herkenbaar door posters op de ramen en het betreffen bussen van de firma Pouw Vervoer. Voor de terugweg; vanaf 21:00 rijdt er elk half uur een bus naar Sloterdijk. E?n bus stopt ook bij Ruigoord voor de afterparty.

Bus & Afterparty tickets: bit.?ly

Afterparty @ Ruigoord tot 08:00 's ochtends! Kom je ook na TPLO heerlijk afteren op het schitterende Ruigoord? Lekker kampvuurtje erbij, en pas naar huis als jij dat wil. Haal hier alvast je ticket in de ticketshop.
Share |