VOLTT Loves Summer Festival is terug op oude locatie

Zaterdag 26 augustus aanstaande vindt op de NDSM-werf in Amsterdam de twaalfde editie van het festival VOLTT Loves Summer Festivalr plaats. Na een renovatie van ruim 3 jaar is er groen licht gekomen om de scheepshelling weer in gebruik te mogen nemen als festivallocatie, dus dat betekent dat VOLTT Loves Summer Festival weer kan knallen met de mainstage op De Helling!

Met een uitzicht over de skyline van Amsterdam aan de oever van het IJ, een ondergaande zon en een dag vol techno, is VOLTT Loves Summer Festival met recht een van de beste afsluiters van de zomer. Op de vier verschillende podia, zowel open air als in tenten, en een container stage, zal de dag muzikaal perfect worden opgebouwd. Voor de twaalfde editie is een spannende combinatie gemaakt met gerenommeerde artiesten en aanstormend talent. Artiesten als Marcel Dettmann, Alan Fitzpatrick, Recondite, Levon Vincent, Oscar Mulero, Mathew Jonson en organisator en dj Bart Skils staan garant voor een gegarandeerd feest. Maar ook de opkomende generatie als Acid Arab, Charlotte de Witte, Moscoman en Dazion zullen laten horen waarom ze horen bij de beste artiesten van dit moment.

VOLTT Loves Summer Festival ? 12th Year Edition

Zaterdag 26 Augustus 2017, NDSM Amsterdam

Agents of Time Alan Fitzpatrick Antigone Bart SkilsCharlotte de Witte DazionDeadbeat DeniroIon LudwigKonstantin Sibold Levon Vincent Love Over EntropyMagda MalbetriebMarcel Dettmann Mathew Jonson MattheisMoscoman Obscure Shape OceanicOscar Mulero Oskar Offermann Regis SHDW Yotam Avni Live: Acid Arab Live: Lake People Live: Marek Hemmann Live: Recondite
Tickets en info:
voltt.?com

Bekijk hier de trailer voor VLS2017:
Share |