Sensation 2017 The Final Album

Op zaterdag 8 juli 2017 vindt de allerlaatste Sensation plaats in Amsterdam. Met "The Final" als thema wordt de Amsterdam ArenA nog ??n keer omgetoverd tot de grootste nachtclub aller tijden.

Geheel volgens traditie komen we dit jaar weer met een fonkelend, glanzend nieuw album: "Sensation 2017 - The Final".

Wat achttien jaar geleden begon als een eenmalig album, is nu uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen waarvan we meer dan 100.000 exemplaren hebben verkocht. We hebben je elk jaar opnieuw meegenomen in onze muzikale, perfecte witte wereld en alle facetten van de dance laten zien. En nu zijn we extreem trots en dankbaar om jullie het final product te laten zien.

??n final album,
??n final megamix,
??n final eerbetoon aan de grootste Sensation legendes.

Verwacht twee mixen gevuld met het allerbeste dat de dance te bieden heeft. Verwacht tracks van Martin Garrix, Hardwell, Skrillex, Armand van Helden, Chocolate Puma, Don Diablo, Bakermat, Tiesto, Faithless and vele anderen.

Natuurlijk kunnen we geen afscheid nemen zonder Fedde Le Grand. Hij is de DJ met de meeste Sensation optredens op zijn naam wereldwijd. Dus voor dit speciale moment heeft Fedde een speciale mix gemaakt met Sensation's grootste hits, van vroeger en nu.

Let's go out with a bang.

Sensation 2017 -The Final- is nu verkrijgbaar als pre-order op iTunes en vanaf vrijdag 7 juli 2017 op alle stores.
Bestel het album hier.

www.beyourselfmusic.com / www.sensation.com

Tracklists
Share |