The Flexican, Snelle Jelle, Boris Werner en meer op het Suikerbeat podium van Breda Barst

De artiesten van Suikerbeat, het Breda Barst podium met de lekkerste hiphop, R&B, future beats, house en techno, zijn bekend. The Flexican, Snelle Jelle, Boris Werner, Jengi Beats, Steven Pieters, Mikey Nice, Joshua J, De Badmeesters, Murten, Yorick Knijff, Raywell, Lolo en Nozem draaien op het dancepodium.

Breda Barst staat voor twee dagen vol pop, rock, metal, punk, elektro, hiphop en dance in het Bredase stadspark Valkenberg. De toegang is gratis.

The Flexican is een gerespecteerd artiest onder de dj's en geliefd door feestende mensen van over de hele wereld. Hij weet het publiek altijd te pakken met de meest knallende platen en zijn energieke optreden. Snelle Jelle voelt zich echt thuis achter de draaitafels. Hij weet iedere zaal en festival plat te spelen. Een ware turntable koning, er is niets wat de beste man niet kan achter de decks. Boris Werner is een charismatisch figuur in de house- en techno scene. Hij draait met gemak sets van twee, vier of zelfs 23 uur en wordt dan ook niet voor niets de marathonman genoemd.

Suikerbeat wordt gepresenteerd door Avans Hogeschool.

Met de toevoeging van deze namen is het muzikale programma voor Breda Barst 2017 rond.

Meer informatie over het programma vind je op de website van Breda Barst.

Voor iedereen
Popfestival Breda Barst vindt dit jaar plaats op 16 en 17 september in het mooiste stadspark van Nederland, het Valkenberg park in Breda. Dit jaar staan onder andere My Baby, DOOL, CUT_, Sass Jordan (CAN), Tamino , Intergalactic Lovers , Orange Skyline, Compact Disk Dummies , D?mira, The Sore Losers , The Grand East, Donnerwetter, Antimatter , Storksky, Alvarez Kings , Wallis Bird (IRL), Darlyn, Whispering Sons , Rev?lvo en de winnaars van de Breda Barst Kick-off SABBARDEYA, The Spvrk en At First op het podium. In de Spaanse Kraag komen liefhebbers van harde gitaren aan hun trekken. Brutus , Kapitan Korsakov , Cocaine Piss , VVOVNDS , NEED, Mary Fields, Camp High Gain, The Guru Guru , Screw Houston en Code of Conduct staan in de traditionele rode tent.

Ook vind je theater op Breda Barst, een gevarieerd aanbod van lekker eten, een gezellige markt en activiteiten voor kinderen onder de noemer Mini Barst. Breda Barst is voor iedereen, of je nu voor de gezelligheid of de muziek naar dit gratis toegankelijke festival komt.
Share |