Line-up release en start presale Ghosttown 2017

4 juli, is het precies 25 jaar geleden dat Dance 2 Eden haar allereerste feest organiseerde. Deze datum in 1992 was het begin van een roemruchte periode in de hardcore-geschiedenis, met Ghosttown als belangrijke ambassadeur van de scene. Een mooi moment om de line-up van Ghosttown 2017 ? Lucifer's Legion bekend te maken!

Op 30 september veranderen de poorten van de Central Studios in Utrecht in de toegangsdeur naar het vagevuur, waar satan en zijn leger demonen Ghosttown op onverbiddelijke wijze hebben overgenomen. Geen enkele echte hardcore-liefhebber zal de duistere krachten van de duivel en zijn volgelingen kunnen weerstaan. Negeren is geen optie. Aan Lucifer's Legion valt niet te ontkomen!

Lucifer's Line-up
Area 1
1992 - 1999E-RushMarc Acardipane Miss ZeldaPaul ElstakPublic DomainRob & MC JoeStantonLive: MD&ALive: Shadowlands TerroristsMC: Da Mouth of MadnessArea 2
2000 - 2017D-PassionDitherDr. PeacockEstasiaLunaticNosferatuLive: InvizblLive: N-VitralMC: Axys
Tickets
De early ghost tickets gaan op woensdag 5 juli om 20:00 uur in de verkoop op dance2eden.?nl. Voor maar 25 euro ben jij erbij! Let op, de early ghost tickets zijn alleen in de maand juli te koop. Vanaf 1 augustus zullen de reguliere tickets ? 29,50 gaan kosten.
Share |