Jebroer en Paul Elstak gaan internationaal met 'Kind Eines Teufels'

Jebroer, Paul Elstak en Dr Phunk gaan de hit 'Kind van de Duivel' uitbrengen in het Duits. Na veel positieve reacties vanuit Duitsland op de Nederlandse hitsingle slaan de mannen met 'Kind Eines Teufels' een brug naar onze Oosterburen. 'Kind van de Duivel' werd in Nederland al 16 miljoen keer bekeken op YouTube en ruim 11 miljoen gestreamd op Spotify. De videoclip werd vorige week geplaatst op het 4 miljoen subscribers tellende YouTube-kanaal van het Duitse muzieklabel Kontor, waar artiesten als Scooter en Lost Frequencies tevens hun tracks uitbrachten. Vanaf vandaag is 'Kind Eines Teufels' ook beschikbaar via Spotify.

Jebroer: 'Kontor was enthousiast over een Duitse versie van 'Kind Van De Duivel' en toen ben ik samen met een Duitse tekstschrijver aan de slag gegaan. Zo werd 'Kind Eines Teufels' geboren. Dus Duitsland, Jetzt Geht's Los!'

Luister hier de track via je favoriete dienst.?Jebroer
Jebroer scoorde sinds 2012 diverse hits en werkte samen met onder andere Boaz van de Beatz, Mr.Polska, Ronnie Flex en Yellow Claw. In 2014 scoorde Jebroer een hit met 'Miljoenen', een samenwerking met Dirtcaps en produceerde hij 'Duizend Nachten' met Feest DJ Ruud. De track 'Banaan' wordt nog steeds op bijna alle festivals in Nederland en Belgi? gedraaid. Op 11 november 2016 verscheen het album ELF11, met onder andere de megahit 'Kind Van De Duivel'. De track stond op nummer 1 in de iTunes Top 10 in Belgi? en heeft inmiddels een Platina Status. De opvolger 'Engeltje' is minstens net zo'n succes, de track ontvang binnen 24 uur m??r van 1 miljoen views op YouTube. Jebroer wacht een zomer vol met boekingen zoals The Flying Dutch, Defqon.1 en vele andere grote feesten en festivals.

Paul Elstak
Paul Elstak (1966) is een bekende Nederlandse Hardcore en Happy Hardcore DJ en producer. Begin jaren '90 scoorde Elstak grote happy hardcore hits waaronder 'Rainbow in the sky' (Gouden Status) 'Promised Land' (Gouden Status) en Luv You More'. In 2001 begon Paul Elstak een nieuw hardcore label, genaamd Offensive Records. Tot op heden brengt Paul nog steeds Hardcore uit op dit label met zijn eigen unieke stijl. Op 8 november 2010 komt de door hem geproduceerde titelsong van de film 'New Kids Turbo' uit. De plaat werd Goud en tevens won hij een Rembrandt Award voor beste titelsong. De DJ is de geestelijk vader van de 'I Love Beatz' feesten. In 2013 lanceerde Paul Elstak zijn album 'Chase Your Dreams', vernoemd naar zijn zoon. Samen met Jebroer en Dr Phunk maakte hij de platina hit 'Kind Van De Duivel' en de opvolger 'Engeltje'.

Dr Phunk
Dr Phunk is een hard EDM artiest. Momenteel is hij het meest bekend door zijn remix EP voor Hardwell. De EP met remixen van 'Apollo', 'Nothing Can't Hold Us Down' en 'Run Wild' werden gereleased op 'Revealed'. Door het succes van deze EP zat hij voor meerdere collabs samen met Hardwell in de studio en werkt hij tegelijkertijd aan een tweede Hardwell remix EP. Daarnaast heeft hij vorig jaar met groot succes zijn eerste artiestenalbum 'Phunked Up' uitgebracht, waarvan 'Kind Van De Duivel' ??n van de grootste hits was. Zijn muziek wordt gesupport door namen als Hardwell, Headhunterz, Coone, The Prophet, Isaac en Paul Elstak. Dit alles resulteerde in talloze boekingen voor Dr Phunk, met als uitschieters Tomorrowland, Defqon.1, Pussy Lounge en Decibel.
Share |