Bloomingdale XXL grand closing

De zomer is in volle gang en de temperatuur is heerlijk zomers. De mooiste zomerse momenten maak je nu in volle gang mee. maar ook hieraan komt helaas een einde. Misschien wil je nog er nog niet aan denken maar op zondag 24 september staat de allerlaatste editie van Bloomingdale op de planning. Let's look back op een geweldig jaar vol met summer vibes en goede momenten want zondag 24 september is jouw allerlaatste kans om nog 1 keer alles uit de kast te halen en het zomerseizoen officieel af te sluiten bij Beachclub Bloomingdale.

Al 16 edities lang zorgt Bloomingdale ieder jaar weer voor een legendarische afsluiting van jouw zomer. Elke editie is dan ook compleet uitverkocht tot op heden! Kortom, zet 24 september in je agenda, trek je mooiste outfit aan, want als je een feest deze zomer niet mag missen, dan is het Bloomingdale Grand Closing 2017 wel!

Tickets
Voor de grand closing zijn de eerste early bird tickets al bijna uitverkocht. De allerlaatste tickets zijn nu verkrijgbaar voor maar ?10,- (Ex Fee). Daarna gaan de round 1 tickets voor ?15,- (ex fee) en round 2 tickets voor ?20,- (ex fee) in. Klik hier voor de tickets
Share |