Sunris Festival final info

Dit weekend is het dan zover: het einde van de examens en de aftrap van de zomervakantie vieren op en rond het strand van De Lilse Bergen in Gierle, in het hartje van de Antwerpse Kempen (net over de Belgische grens, minder dan een half uurtje vanaf Eindhoven): Sunrise Festival! Hieronder lees je alles wat je moet weten voor aankomend weekend.

Datum en openingstijden
Sunrise Festival vindt plaats op 23, 24 en 25 Juni 2017.

Openingstijden Sunfields Camping
Sunfields Camping opent op vrijdag 23 juni om 16:00u en sluit op maandag 26 juni om 12:00u.

Sunfields Camping Check In:
Vrijdag 23 juni - 16:00 tot 00:00

Sunfields Camping Check Out:
Maandag 26 juni - tot 12:00

Openingstijden festival
Vrijdag 23 juni - 19:00 tot 01:00
Zaterdag 24 juni - 12:00 tot 01:00
Zondag 25 juni - 12:00 tot 00:00

Adres
Sunrise Festival vindt plaats op het recreatiedomein De Lilse Bergen. GPS adres: Beersebaan, 2275 Gierle. Schakel vanaf hier de navigatie uit en volg de borden "Sunrise Festival".

Tickets
Scoor je tickets online of aan de deur. Let op: aan de deur zijn ze natuurlijk een stuk duurder dan in de voorverkoop.

Minimum leeftijd
De minimumleeftijd voor Sunrise Festival en Sunfields Camping is 16 jaar, maar ook als je 16 jaar wordt in 2017 wordt je toegelaten. ID is verplicht en controle hierop is zeer streng. Regel: als je geboren bent in 2001 of eerder dan mag je naar binnen, dus ook als je nog 16 moet worden na Sunrise Festival in 2017. Iedereen geboren in 2002 of later wordt de toegang tot het festival geweigerd, zelfs bij begeleiding van een volwassene.

Timetable
Wil jij weten waar en hoe laat jouw favoriete artiest on stage staat? Check dan snel hier de timetable!Floorplan
Stippel hier jouw persoonlijke route nauwkeurig uit en zet je schrap voor de ultieme zomer experience!Download de Sunrise app
Nooit meer je vrienden kwijt raken tijdens het feesten! Voor alle informatie omtrent Sunrise Festival download je nu de offici?le Sunrise app in de App (iOS) en Play (Android) Store.

Sunrise krant
Wil jij alles weten van Sunrise Festival? Lees dan nu de gloednieuwe, offici?le Sunrise krant online!

Weerbericht
De weersvoorspellingen voor komend weekend zijn ronduit geweldig! Party wise en vergeet jezelf niet in te smeren met de juiste factor zonnebrand (een flesje of tube van maximaal 100 ml is toegestaan, spuitbussen en sprays niet), drink voldoende en zoek geregeld de schaduw op om even af te koelen.How to get there
Openbaar vervoer
Kom je met de trein?

Blijf je het hele weekend bij Sunrise Festival? Reis naar het station van Herentals en maak gebruik van de shuttle service naar Sunrise Festival. Ontdek de snelste manier om te reizen naar Sunrise Festival vanaf jouw locatie op www.nmbs.be.

Shuttle Service
Op vrijdag van 14:00 tot 22:00 en maandag van 09:00 tot 13:00 worden er pendelbussen ingezet tussen het station van Herentals en Sunrise Festival, speciaal voor bezoekers van onze Sunfields Camping. Een retourticket kost je 10 EUR en koop je bij het opstappen van de pendelbus.

Meer info?
Kijk op www.delijn.be voor alle dienstregelingen om zelf jouw ideale traject te bepalen.

Kom je met de auto?
GPS: Beersebaan, 2275 Gierle. Schakel vanaf hier de navigatie uit en volg de borden "Sunrise Festival".

Parking
De locatie heeft een ruime parkeergelegenheid. Parkeren op loopafstand van Sunrise Festival kost je 10 EUR. Let op: als je het parkeerterrein verlaat en weer wilt betreden moet je opnieuw betalen. Laat geen waardevolle spullen achter in de auto. Ondanks dat er toezichthouders aanwezig zijn op het parkeerterrein kan de organisatie in geen enkel geval aansprakelijk worden gesteld voor schade of diefstal op het parkeerterrein.

Kiss & Ride area met gratis Shuttle Service
Er is een Kiss & Ride area aanwezig waar je kan worden afgezet of opgehaald, welke is gesitueerd aan afrit 22 "Beerse" (E34), vlakbij Sunrise Festival. Let op: je kan uitsluitend worden afgezet en opgehaald bij deze Kiss & Ride area. De politie zal hier op toezien.

Vanaf de Kiss & Ride area is er een gratis shuttle service beschikbaar van en naar Sunrise Festival op vrijdag 23 juni van 14:00u tot 02:00u, zaterdag 24 juni van 11:00u tot 02:00u en zondag 25 juni van van 11:00u tot 01:00u.

Kom je met de fiets?
Makkelijk! Volg de fietsborden naar De Lilse Bergen (Gierle) en parkeer jouw fiets gratis vlakbij de hoofdingang. Volg vervolgens de borden naar het festival. De organisatie is in geen enkel geval aansprakelijk voor schade of diefstal dus maak je fiets zeker goed vast.

Pinautomaten
Je kan geen cash geld pinnen op het festivalterrein maar wel munten en merchandise met je bankkaart afrekenen (Maestro, Mastercard en Visa worden aanvaard). We adviseren je hoe dan ook om voldoende cash geld mee te nemen.

Tokens
Consumpties (eten/drinken) worden afgerekend met tokens, zowel op het festival als op de camping. Tokens kan je kopen bij ??n van de vele kassa's verspreid over het terrein. Ongebruikte munten worden niet teruggenomen en niet terug betaald.

Kluisjes
Zowel op Sunfields Camping als Sunrise Festival zijn kluisjes aanwezig. De huur van een kluisje op Sunfields Camping kost 10 EUR voor het hele weekend met een borg van 5 EUR, welke je weer terug krijgt na het inleveren van jouw kluissleutel. Kluisjes op het festivalterrein (zaterdag en zondag) zijn te huur voor 6 EUR, tevens met een borg van 5 EUR, welke je weer terug krijgt na het inleveren van jouw kluissleutel. Bij verlies van je sleutel zal je pas in de week na het festival contact kunnen opnemen met de verhuurfirma van de kluisjes. Kluisjes worden op het festival zonder sleutel niet geopend, hou deze dus goed bij je!

Camping info
Uitsluitend bezoekers met een geldig ticket worden toegelaten op Sunfields Camping.

Sunfields Camping zet alles op alles om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Hier vindt je alles wat je moet weten.

Nog meer vragen?
Kijk eerst even op de website. Heel veel informatie kan je daar vinden: [url=www.sunrisefestival.be[/url]. Het antwoord op je vraag nog steeds niet gevonden? Stuur een e-mail naar: info@sunrisefestival.be.
Share |