Boek over 25 jaar ID&T in juli verkrijgbaar

Sensation Amsterdam, dat op 7 juli wordt gehouden, markeert het einde van het langlopende evenement. Op diezelfde dag wordt het boek Celebrate Life ? het verhaal van ID&T uitgebracht. Het is dan precies 25 jaar geleden dat ID&T het eerste feest organiseerde in Utrecht.

Het boek vertelt hoe de Landsmeerse vriendenclub met bloed, zweet en tranen de grootste dance-organisatie ter wereld werd, staat in een verklaring. Celebrate Life is 'een Nederlands ondernemersverhaal dat zijn gelijke niet kent ?n het spectaculairste hoofdstuk uit de dance-geschiedenis'.

ID&T werd dankzij gabberfeest Thunderdome een miljoenenbedrijf. Het succes werd uitgebouwd met grote events als Innercity, Mysteryland en Sensation. Na de fusie met Q-dance (Defqon.1, Qlimax) en b2s (Decibel, Hard Bass) transformeerde het tot een allround dance-bedrijf. Sensation werd ge?xporteerd naar meer dan dertig landen.

Het door Gert van Veen geschreven Celebrate Life ? het verhaal van ID&T is te bestellen op marygowild.?nl.Bron: Entertainment Business
Share |