Vijfde editie AMF brengt wereldberoemde DJ's naar Amsterdam

De line-up van AMF Amsterdam, het grootste evenement van het Amsterdam Dance Event (ADE), is vandaag bekendgemaakt. Het publiek kan zaterdag 21 oktober los op grote acts als David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike en Marshmello. Ook wereldberoemde DJ's Don Diablo, Lucas & Steve, Vini Vici en Yellow Claw betreden het podium van de Amsterdam ArenA. Daarnaast heeft het festival een wereldprimeur te pakken met twee superster DJ's; zij doen eenmalig een unieke act samen. De vijfde editie van AMF vindt dit jaar weer plaats in de nacht. Tickets zijn vrijdag 23 juni vanaf 12:00 uur verkrijgbaar via amf-festival.?com.

AMF Amsterdam keert dit jaar weer terug in de nacht. Ter gelegenheid hiervan heeft de organisatie vandaag groots de campagne 'We Own The Night' gelanceerd. Daarnaast viert AMF dit jaar het 5-jarig bestaan. Hiervoor is onder meer een spectaculaire act aan de line-up toegevoegd: twee superstar DJ's verzorgen samen een unieke set. De organisatie houdt nog even geheim wie betrokken is bij deze bijzondere samenwerking, maar kan vast onthullen dat het nog nooit eerder vertoond is.

AMF is het grootste dance festival van het jaarlijkse ADE. De grootste show vindt plaats op zaterdag 21 oktober 2017 in de Amsterdam ArenA. Daarnaast support AMF diverse andere events van 18 tot en met 21 oktober. Binnenkort maakt de organisatie de locaties en line-ups van deze evenementen bekend

Volledige line-up
CMC$David Guetta Dimitri Vegas & Like Mike Don DiabloLucas & SteveMarshmello Vini Vici Yellow Claw
Special act: 2 Superstar DJs become 1

Locatie
Amsterdam ArenA (ArenA Boulevard 1)

Openingstijden
Zaterdag 21 oktober 2017: 21:00-06:00 uur
Share |