Valtifest Artifarti

Misschien hebben jullie al iets geroken, lieve vrije Valtifest vrienden. Er hangt al maanden iets in de lucht en die is er zwaar van. Want het is weer zover. Valtifest is in the Air! Dus luchtalarm voor alle fans! De Elementen vlogen ons om de oren de afgelopen jaren; in 2015 was het 'Water', in 2016 'Vuur' en in een poep en een scheet is het alweer 2017 en zijn we aangeland bij Element nr 3. 'Lucht'. Zonder lucht kun je niet leven, maar leven m?t lucht is ook een kunst! Daarom heeft deze editie van Valtifest de titel:

Artifart!
(Handjes in de lucht, Artifarti Party People!)

Dit jaar viert Valtifest de Omgekeerde Wereld alweer voor de tiende keer! En dat wordt natuurlijk geen storm in een glas water, maar nog meer dan jullie van Valtifest gewend zijn, een wervelende show met artiesten uit alle windstreken. Dus kom zaterdag 9 september uit je bubbel, steek je neus in de lucht en sluit je aan bij de eindeloze stroom levende kunstwerken, die blas? opstomen richting NDSM werf. Aldaar blaast Valtifest het luchtledige Festivalland nieuw leven in.

De atmosfeer bij het CS zal zinderen, op de pont naar Noord is het feest al begonnen, de emoties dreunen over 't IJ. In de verte doemt een bontgekleurde Fata Morgana op. Valtifest!

Laat daar de geest van je alter ego uit de fles, pak die Airguitar en wees TAFKAM, The Artist Formally Known As Me. Doe iets artistieks aan of juist iets beeldigs, verf je gezicht, kleur je nieuwe haircut en shine als de sterren die hoog aan de hemel staan. Wij schetsen je verbazing: Jij erbij, mooi schilderij! Walk like an Egyptian door deze kunstmatige wonderwereld. Kom als oude meester of rare kwast en creeer als God je eigen beeldenstorm.

Schrijf gedichten aan je moeder bind ze aan je vlieger en laat die op op Valtifest. De mooiste, kunstzinnigste, grappigste vliegers winnen kunstzinnige prijzen. Jazeker, alle vliegers gaan op!

Valtifest staat ook dit jaar garant voor hemelse sferen en kunstzinnige figuren tegen de skyline van het NDSM, met natuurlijk uplifting muziek in alle hoeken, gaten, tenten en open airea's. Kom je bij Valtifest in de Tralala, dan word je wie je bent!

Kiss the sky in de Zuurstoftent, zweef mee met de handlees-workshop of stay grounded en laat je tenen lezen. Verander in een handomdraai je leven bij de Naakte Waarheid of laat alles lekker waaien met een Aroma therapietje.

Valtifest trakteert:
Uiteraard zijn de barren goed gevuld, de dranken ijskoud en staat de frituur lekker te borrelen en is er genoeg ruimte voor iedereen. Maar als je geen zin hebt om in de rij te staan bij de muntverkoop, dan kan je in de voorverkoop alvast je munten kopen. Je krijgt dan een voucher, waarmee je op Valtifest je munten kan ophalen bij een van de speciale voorverkoopconsumptiemuntenafhaalpunten

Omdat Valtifest jarig is trakteren ze! Als je 10 munten koopt krijg je er 1 munt gratis bij. Een voorverkoopconsumptiemunt kost dan nog maar ? 2,65 ipv ? 2,80

Voel je je V.I.P., dan kan je met je geld smijten in je eigen gehuurde fully serviced, fashionably furnished Bubble-tent. Stuur daarvoor een mailtje naar info@valtifest.nl, dan maken ze een mooi prijsje voor je. Dit arrangement is voor maximaal 7 personen, en de prijs vanaf ? 1500,00.

In deze onnavolgbare editie van Valtifest, met 10 jaar kunst en vliegwerk in de bagage, zetten ze alles op zijn kop, omdat er maar een de laatste, de lekkerste en de (te) gekste van 2017 kan zijn, Kom je hart bij Valtifest luchten en vier deze speciale editie met ze mee. Vlieg tussen de wolken langs hun eigen luchtkastelen, daar kan je opgelucht ademhalen. Sky high van de zon naar de maan, tot aan de sterren en terug, om vervolgens geheel opgepompt weer terug te keren naar de werkelijkheid.

Valtifest gaat vliegensvlug maar ook levenslang met je mee.
Share |