Boulevard Outdoor meets So90's

Vorig jaar konden liefhebbers van muziek uit de jaren '90 eventjes terug in de tijd op Boulevard Outdoor en dit jaar is de So90's stage terug! Wederom kun je de hele dag door genieten van de beste muziek van toen! Dit jaar is niemand minder dan Gerard Ekdom te gast. Bekend van 3FM, het glazenhuis en zijn ongekende muziekkennis. Nu is hij radio DJ bij Radio 2 en is hij niet weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. Met zijn kennis van elk muziekgenre vormt Gerard zichzelf als een ware held achter de draaitafels. Bekend van de So90's edities in Lucky zal hij ook op [Boulevard Outdoor 2017 de tent op zijn kop zetten. Zorg dat je er bij bent! Naast [artist=35067 name="Gerard Ekdom"] is ook onze eigen DJ Lars aanwezig. Hij zal zorgen dat iedereen helemaal uit zijn dak gaat zoals we gewend zijn op de So90's!

Unieke Locatie
De best denkbare locatie aan het water, zonnig weer, een paar duizend enthousiaste festivalgangers en een gegarandeerd geweldige sfeer. Voeg daar de line-up met (inter)nationale artiesten aan toe en je hebt alle ingredi?nten voor de gloednieuwe editie van [Boulevard Outdoor 2017! So90's Outdoor
Boulevard Outdoor is het gezelligste festival van oost Nederland met voor iedereen wat wils. Een echte So90's stage kan dan ook zeker niet ontbreken. De gehele dag wordt je overspoeld met de beste, hardste en foutste 90's hits. Kortom gewoon keihard meezingen en springen de hele dag!

Harry de Hengst
Harry de Hengst, de held van Telekids is terug! Altijd al eens zelf willen proberen hoe lang je op zijn rug kunt zitten? Kom naar onze 90's stage op Boulevard Outdoor 2017 en kijk zelf hoe wild Harry nog is!

Volledige line-up
MainstageBOXOYBWESSDanjahDirtcapsFreddy MoreiraSophie FrancisThe PartysquadRap: Ali BMC: BoogsheMC: Diggy DexMC: F1rstmanDangerouzmindB-FrontD-FenceHard DriverJonesPhuture NoizeSjammienatorsSub SonikTitanMC: Da SyndromeSo90sGerard EkdomLarsNadirMC: The LegionHet SpeelbosGreg Denbosa MagoiiWHPHRDe FeestkeetLive: SnollebollekesZang: Henk Dissel
Share |