Thunderdome krijgt podium op Mysteryland

Het hardcore-event Thunderdome keert na vijf jaar afwezigheid terug met een podium op Mysteryland. Het festival heeft hiermee de thema's van alle zeventien stages ingevuld.

De geschiedenis van Mysteryland en Thunderdome is nauw met elkaar verbonden. Een band die terug gaat tot aan 1994, met de eerste Thunderdome area op de tweede editie van Mysteryland. Sindsdien heeft Thunderdome zeven keer een eigen podium gehost, vari?rend van een onaangekondigde suprise-tent tot een Black Box en een Tunnel of Terror. De Wizard, het logo van Thunderdome, zal tijdens de editie van dit jaar een centrale plek innemen op het podium, waar bezoekers de gehele dag kunnen genieten van hardcore.

Met de toevoeging van Thunderdome is de lijst van partners op Mysteryland compleet. Zeventien stages zullen elk een ander genre vertegenwoordigen. Naast Thunderdome zullen de podia bestaan uit onder andere Spinnin' Sessions, hardstylegigant Q-dance, Sven V?ths techno imperium Cocoon, Mad Decent van Major Lazer baas Diplo, Jamie Jones' Paradise, de Spaanse confettikoningen van Elrow en het Britse drum & bass label Hospital. Op de mainstage staan dit jaar grote namen, onder wie Armin van Buuren, Deadmau5, Axwell / Ingrosso, Craig David, Oliver Heldens en Yellow Claw.

De line-up voor Thunderdome op Mysteryland wordt later deze maand bekendgemaakt. Het festival vindt dit jaar plaats op zaterdag 26 augustus en zondag 27 augustus. De camping is geopend van vrijdag 25 tot en met maandag 28 augustus.Bron: Entertainment Business
Share |