Simply Wild Outdoor maakt de volledige line up bekend

Binnen drie weken doen maar liefst 23 acts De Kuilen wederom op zijn grondvesten schudden. Naast de Brabantse gezelligheid, fascinerende special effects, een waanzinnig geluidssysteem en een prachtige lichtshow zet de organisatie dit jaar een line up neer met voor ieder wat wils.

Vrijdag 16 juni wordt een feestavond waar verschillende dancemuziek de revue passeert. Van house tot freestyle en misschien nog wel wat harder: feest dus! De Sjieke Bazen, Civillain, The Underdogs en DJ Benzel zorgen dat niemand stilstaat.

Op zaterdag 17 juni telt 'Simply Wild outdoor ? Back to the Basics' net als vorig jaar twee stages. De 'Simply' stage verwent de bezoeker met de lekkerste beats en swingende sound van techno, (deep)house, trap en meer. Marvin Late, Sane & Donna, Daan Junior, Roll the Dice, Mr. Stefanson, Jay Martinez, Extra Ordinary Gentlemen, Jeff dble F zetten de stage op z'n kop, gehost door MC Lex.

Op de 'Wild' stage klinken de stevige kicks en opzwepende melodie?n van de hardere stijlen. Niemand minder dan Psyko Punkz, DJ Stiek, Sounderz, DJ Sjek, Emphasis, DJ Razz, Noise Addict, Re-Noize en The Dabbler zorgen samen met de host, MC Rems, voor een onvergetelijke dag.

Daar waar de organisatie al vanaf de eerste editie garant staat voor een gezellige sfeer, wordt er ook gezorgd voor aanvulling in de vorm van een perfecte lichtshow, een geweldig podiumontwerp en de nodige special effects.

Het beloven weer twee onvergetelijke dagen te worden. De early birds zijn al even uitverkocht maar niet getreurd, je kunt nog kaarten bestellen op simplywildevents.?nl. Tickets voor vrijdag bedragen ?10,00, zaterdagtickets bedragen ?20,- en je kunt extra voordelig combitickets aanschaffen voor maar ?25,-.
Share |