Beachclub Fuel presents Roog 4 hour

Nederland geniet eind mei al van tropische tempraturen, Beachclub Fuel in Bloemendaal aan Zee is het strand seizoen dus fantastisch gestart! Na Beachclub Fuel presents Roog & Erick E en Cosmic Gate Materia album Tour vindt in het pinkster weekend het derde Beachclub Fuel presents event plaats. Niemand minder dan dj Roog zal op zaterdag 3 juni een exclusive 4 hour set draaien op het Bloemendaalse strand.

ROOG
DJ Roog heeft wellicht van alle dj's door de jaren heen wel het vaakst opgetreden aan de Bloemendaalse kust. Of hij nou solo draait of samen met Erick E als Housequake, zijn house sound past perfect bij de sfeer van het strand. Hoogtijd dus voor een avond waarin deze house legende alle tijd krijgt om de ultieme strand vibe te cre?ren. Roog zal met een 4 uur set een reis door de tijd maken, verwacht dus naast veel recent werk ook de nodige classics.

Denniz zal de avond aftrappen met de fijnste soulfull house tracks en vervolgens het stokje overgeven aan Dennis Quin. Deze dj en producer zit regelmatig met Roog in de studio wat onlangs heeft geresulteerd in een heerlijke track van beide heren met vocalen van Berget Lewis. Na Dennis Quin is het tijd voor de Roog om met een 4 uur knallend slot akkoord de avond naar een ultiem hoogtepunt te brengen.

Beachclub Fuel
Uiteraard kan je naast de top line-up op zaterdag 3 juni ook genieten van de uitgebreide keuken, de heerlijke wijnen en cocktails van deze Bloemendaalse hotspot. Mocht het weer tegenvallen, geen zorgen, Beachclub Fuel beschikt over een groot binnen paviljoen met top geluid!

Tickets
Reguliere tickets zijn te koop voor ?17,50. Ga voor tickets naar beachclubfuel.?nl. De minimum leeftijd is 21+

Blijf op de hoogte van alle updates op facebook

Tot zaterdag 3 juni!
Share |