Zwoele Summer Rooftop Party op 't dak van STROOM Rotterdam

Stroom Rotterdam organiseert op zaterdag 17 juni voor de zesde keer de Rooftop Party.

Op het dak van de voormalige energiefabriek aan de Lloydstraat zullen 8 DJ's tijdens de Summer Rooftop Party het tegen elkaar opnemen in een bijzondere battle met eclectic sounds en latin house.

Het is de hoogste tijd voor je zwoelste outfit! Na het succes van de voorgaande edities vormen de sexy sounds van de Silent Disco opnieuw de hartslag van de avond. Of de DJ's genoeg floorfillers, house (techno), sleazy plaatje, sexy eclectische beats en latinhouse in hun set hebben gestopt om de gasten aan het dansen te krijgen, is zichtbaar aan kleur van de koptelefoon. (Silent-Disco-formule). Het dakterras van stroom kijkt uit op de Euromast en de skyline van Rotterdam.

Vanzelfsprekend serveren we op ons urban dakterras een compleet feest, met een verfrissende Gin & Tonic Bar, waanzinnige cocktails en handmade lemonades van Spring Bay, sappige wijnen en heerlijke happen van de grill en BBQ. De line-up van de artiesten bestaat uit Pascal Morais, Morad Moradzo, D Rashid, Desiray Saija, Tim Beumers, Fes Travaganza, Tokyoboss en DJ Funky Monnett. De kaartverkoop is reeds gestart. Kaarten zijn te koop via de website van stroom Rotterdam.
Share |