Relive the 90's pakt uit met T-Spoon en Extince tijdens 3de editie

Na twee uitverkochte edities in 2016 van Relive the 90's kon een derde natuurlijk niet uitblijven! Op 27 mei 2017 ademt Studio 62 in Den Helder opnieuw helemaal 90's en pakt de organisatie groot uit met een knallende line-up. Met namen grote namen als T-Spoon, rapper Extince, DJ Jose en Buzz Fuzz zal het dak er opnieuw helemaal afgaan en komt er een groot aanbod aan diversiteit voorbij. Eurohouse, Happy Hardcore, Rap, 90's club, het komt allemaal voorbij!

Beleving
'Het belangrijkste woord is beleving', zo vertelt de organisatie. 'De jaren 90 is zoveel meer dan een top line-up. Alles er omheen is net zo belangrijk. Grote smiley ballonnen, de herkenbare gadgets van vroeger, de visuals, alles moet natuurlijk kloppen! Ook deze editie zullen we iedereen weer een onvergetelijke avond bezorgen en hen volledig meenemen naar de good old jaren 90'.

Grote namen
T-Spoon heeft in de jaren 90 heel veel internationaal succes gehad met grote hits als 'Sex on the Beach' en 'Mercerdes Benz'. Ze waren niet weg te slaan uit de hitlijsten en gaan een spetterend optreden geven. Dit geldt ook voor Extince en DJ Jos?. Extince is ??n van de grondleggers van de Nederlandse hiphop scene en heeft met zijn zogenoemde Nederhop, enkele grote klassiekers gecre?erd. Iedereen kent hem van zijn hits als 'Spraakwater' en 'Kaal of kammen'. Met DJ Jose haalt de organisatie voor het eerst een clubheld uit de jaren 90 naar Relive the 90's toe. Hij is vooral bekend van zijn vele producties met G-Spott zoals 'II Symbols' en 'Hecitate' en 'Dedication'. De avond wordt afgesloten door een ware pioneer uit de dance-scene namelijk Buzz Fuzz. Hij gaat een waanzinnige Happy 90's set ten gehore brengen.

Lokale helden
Naast deze namen zijn ook DJ Lorenzo en Feest DJ Jordy weer van de partij en worden de beste 90's tracks ook gedraaid door The Duke Brothers, Patrick Hoogwoud en DJ Arno. De avond wordt gehost door MC Retell.

Geluid en visuals
Naast een fantastische line-up is het geluid en aankleding weer net zo belangrijk om die ultieme 90's beleving te cre?ren. 'Dat is terug te vinden in alles! Kijk straks maar eens goed naar de visuals en aankleding, alles zal op elkaar aansluiten', aldus de organisatie.

Deze editie mag je niet missen!
Relive the 90's begint op 27 mei om 21.00 uur en gaat door tot 04.00 uur in Studio 62. Er zijn nog kaarten beschikbaar. Deze haal je online via relive-events.?nl of in de winkels in Den Helder en Julianadorp. De adressen en andere belangrijke informatie vindt je op de website. In de voorverkoop betaal je ? 12,50 en aan de deur, mits beschikbaar, ? 17,50. Toegang vanaf 18 jaar.

Relive the 90's. De meest complete 90's beleving in de Noordkop.
Share |