Strant, BBQ, Trance & Classics met gratis entree

Zondag 4 juni 1e pinksterdag wil de Amsterdamse trance pioneer graag samen met jullie een gezellige BBQ doen met daarna een 7 uur solo set met de beste trance & classics in Beachclub Fuel.

Vind je het leuk om samen vooraf Striclty RAM mee te doen aan deze unieke BBQ dan kan je via deze link je BBQ ticket halen..

De BBQ is van 16.00 tot 18.00 en geeft je dus ook eerder toegang.
RAM heeft beloofd om vast de boel op te warmen bij de BBQ met wat gratis shots die hij gaat weggeven tussen 16.00 en 17.00 !!

Strictly RAM 2017 "Past - Present - Future"
Met bovengenoemd thema zal RAM op 4 juni weer een mega lange set weggeven. Vari?rend in stijl van 124 tot liefst 144 BPM, opgebouwd van Progressive tot Hardtrance. Je kan alles verwachten van Classics, Tech, Vocal Trance, Psy & Uplifting .. Alles komt aan bod en je zult je geen minuut vervelen. Dus kom vroeg 17.00 gaan de deuren open tot 00.00

Facebook Poll: kies jouw favoriet
Op de evenement pagina van Facebook zal een poll verschijnen waar je jouw favoriete tracks kunt achterlaten. RAM gaat een uur lang aandacht besteden aan wat jullie willen horen.
Mis deze kans dus niet en hou zijn pagina goed in de gaten. Jij bepaald mede wat er in Fuel door de speakers geRAMd wordt.

Garantietickets 70% verkocht
Traditiegetrouw levert RAM jou deze show weer zonder entreekosten. Het is RAM zijn manier om het trouwe publiek dat hem al jaren steunt te bedanken. Er zijn natuurlijk wel gelimiteerd garantietickets die je online kunt aanschaffen en bij de deur inlevert in ruil voor drankmuntjes. Zo weet je zeker dat het ongetwijfeld afgeladen Beachclub Fuel een plaatsje voor je vrij houdt. Deze speciale garantietickets zijn hier te koop!
Share |