Bass Events Outdoor

De locatie voor Bass Events Outdoor op zaterdag 16 september is bekend!

De Lilse Bergen worden het decor van een geweldig nieuw festival dat het "Reverze" gevoel naar buiten brengt, van 12:00 's middags tot 01:0u 's nachts. Verwacht je aan een waanzinnige stage vol special effects en een eindshow om nooit te vergeten!

Uiteraard is een dikke line-up ook ??n van de ingredi?nten. Zet je schrap want dit wordt knallen!

B-Front Code Black CooneDa Tweekaz Ecstatic LowriderzMiss K8 Pat BPsyko Punkz Radical Redemption Ruthless Sephyx Sub Zero Project UnsensesLive: Mark with a KLive: Public Enemies MC: Chucky
Bass Events Outdoor zal verder nog veel meer te bieden hebben voor een ?chte festival experience: leuke animatie op het terrein, vette attracties, foodtrucks, een chill out area: we've got it all!

De Lilse Bergen is zonder twijfel ??n van de mooiste festivallocaties in Belgi?. Het Sunrise Festival vindt er dit jaar voor de 5e keer plaats in het weekend van 23, 24 en 25 juni. Wil je als Harder Styles liefhebber de locatie al gaan ontdekken? Goed plan, want er staat een aardige line-up aan artiesten geprogrammeerd, een mooi voorsmaakje voor september dus!

Op woensdag 7 juni om 13:00u start de Early Bird verkoop van Bass Events Outdoor via de gloednieuwe website.

Scoor je ticket voor slechts 25 euro!
De Early Bird actie loopt tot en met 30 juni, vanaf 1 juli kosten de Regular tickets 29,50 euro.

Er zullen ook een beperkt aantal VIP tickets in verkoop komen op 7 juni. Deze kosten 46,50 euro en bieden een VIP ingang, toegang tot het VIP deck met VIP bar (drank niet inbegrepen) en VIP toiletten. Haast je want op is op!

Koop hier je ticketsBass Events Outdoor
Zaterdag 16 september 2017De Lilse Bergen
Gierle basseventsoutdoor.?be
Share |