Stampen of verzuipen_ Shipwreck Sunday GearBox-Demolition

Als je dacht dat lopen op water onmogelijk is, dan zal je daar best eens gelijk in kunnen hebben. Aankomende zondag 14 mei kun je wel stampen en raggen op de wateren van Amsterdam tijdens Shipwreck Sunday ? Gearbox Demolition van Born2party. De eerste en uitverkochte editie dat plaats vond in augustus 2016 was een daverend succes en daarom pakt Born2party dit jaar flink uit met een groter, beter en harder partyschip dan ooit!

Stuur-naar-genot-boord
Inchecken bij dit unieke 'hardboat' feest kan in de hoofdstad achter het Centraal Station vanaf 12.00 uur op PIER 14. Je krijgt eerst een tour over de magnifieke IJtunnel (die zie je niet, lekker boeiend) en langs, het op stuurboord gelegen, roemruchte Java-Eiland. Vervolgens vaar je richting de sluis van het IJmeer met het vooruitzicht op ultiem Hardstyle genot. Eenmaal door de Oranjesluizen gevaren richting het IJsselmeer, kunnen alle trossen los en gaat het dak eraf!
Volle kracht vooruit!Alle hens aan dek
Dit is het enige feest in Nederland dat water en de hardere muziekstijlen combineert. En als je denkt dat je vastzit op ??n dek, dan heb je het mis. Er zijn namelijk twee dekken waar je op los kunt gaan. Op the maindeck (twee verdiepingen) verzorgen Rebelion, Malice, Rooler, Luminite, Ncrypta, Re-Mind, Chemical Soldiers en Outlaw de dag in combinatie met de vocale kunsten van MC The Qure. Op het upperdeck zullen The Shade, TWSTD schitteren in de stralende zon samen met verschillende upcoming talents zoals, Imperatorz, Nephalem, Reckless en War in Reverse.. Het IJmeer zal onze aanwezigheid voelen en we gaan het natuurgebied op zijn grondvesten doen laten trillen. Dit wordt de meest unieke Hardstyle-beleving in Nederland, dat is ??n ding wat zeker is!Game & Chill
Als je tussendoor even bij wilt komen of een lekker hapje wilt eten, dan kan dat! Er zullen verschillende versnaperingen te verkrijgen zijn bij de foodbar. Voor de liefhebbers zijn er verschillende interactieve games om je grijze massa te prikkelen! Spellen zoals Twister en zeeslag zijn echte "Braincrackers" en "Headcrackers" die aanwezig zullen zijn op het gamedeck van het schip.Wil je dit avontuur niet missen?
Dan moet je snel zijn want de derde en laatste fase van de ticketverkoop is van start gegaan! Vorig jaar was Shipwreck Sunday volledig uitverkocht.

Tickets voor Shipwreck Sunday? Gearbox Demolition zijn hier verkrijgbaar.
Share |