Oldschool gangsters outdoor 2017

Na de volledig uitverkochte editie in 2015 van Oldschool Gangsters Outdoor - 10 Years Anniversary binnen op het terras van Paviljoen Breezze waren de reacties zeer goed en was de sfeer dan ook optimaal en beloofde de organisatie dat dit een jaarlijks terugkerend evenement zou gaan worden.

Het heeft wat langer geduurd maar op zaterdag 20 mei 2017 vindt er dan eindelijk een nieuwe editie plaats van Oldschool Gangsters Outdoor in Brielle met de beste Oldschool Classics, Techno Classics, Club Classics en Early Rave. Deze aankomende editie zal dan ook echt een Outdoor evenement gaan worden, ze gaan nu het gras gebruiken om het evenement te organiseren wat is gelegen aan het water naast/achter Paviljoen Breezze!

Als je er 2 jaar geleden bij bent geweest weet je dat je aangenaam verrast gaat worden en aan de line up zal het zeker niet liggen met namen als Lucien Foort, The Darkraver, DJ Rob & MC Joe, Panic, Stanton om er maar een paar te noemen.

Momenteel is de kaartverkoop al in volle gang dus zorg dat je op tijd een ticket in je bezit hebt dit om eventuele teleurstellingen te voorkomen. Want niets is zo vervelend dat wanneer al je vrienden binnen zijn en jij buiten staat omdat er geen tickets meer zijn.

Line-up:
Line-up is nog niet compleet.Andy RawArmandBountyhunter DarkraverGizmoLuci?n FoortManny RiberaOCDPanicRezaRobStantonMC: JoeMC: TMC
Algemene info
Tickets Oldschool Gangsters Outdoor Verkrijgbaar online via Ticketscript voor: Gangster Ticket: ? 20,-- (op=op)
Share |