Monstercat Uncaged presented by Run The Trap

Na het succes van een uitverkochte showcase tijdens ADE afgelopen jaar in 2016 is Monstercat terug in Nederland voor een Monstercat Uncaged show gepresenteerd door Run The Trap. Deze keer in Rotterdam! De Monstercat familie zal daar de Factory010 overnemen met een geweldige line-up; Delta Heavy, Conro, DROELOE, Snavs, Feint, Hush en WRLD zullen op 12 mei voor de muziek zorgen. Verwacht een geweldige energieke show vol met de beste Dubstep, Trap en Drum & Bass muziek, een fantastische visuals show en nog veel meer. Daarnaast zullen alle bezoekers een speciaal Monstercat Uncaged Vol. 1 compilatie album ontvangen, welke wereldwijd op 12 mei gereleased wordt Dus zet het in jouw agenda.

Monstercat is een van de belangrijkste onafhankelijke record labels op het gebied van elektronische muziek. Oprichters Mike Darlington (CEO) en Ari Paunonen (COO) richtten het label op in 2011 en nadat ze verhuisd waren naar Vancouver in Canada hebben ze daar een roster vol met wereldwijd bekende artiesten gebouwd. De missie van het bedrijf is om artiesten te verbinden met fans op een manier dat zowel in de geest van delen en familie is.

Monstercat is een label dat ontzettend in lijn is met een publiek dat voornamelijk online communiceert. Belangrijke mijlpalen zijn onder andere: meer dan 5 miljoen YouTube abonnees, 19 nummer een hit albums op iTunes en meer dan 3 miljoen singles verkocht met ook meer dan 1,5 miljoen streams per dag op Spotify. Met het succes in de grote markten zoals de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Australi? heeft Monstercat zeer succesvolle ondernemingen op het gebied van merchandising, live evenementen en technologische innovatie. Gesteund door enthousiaste werknemers, gedreven artiesten en de toewijding van supporters wereldwijd is elk hoofdstuk in ons verhaal het luisteren waard.
Share |