De leukste feestjes met een dresscode in mei

Iedere maand maakt Partyflock in samenwerking met Dresscode.?nl een overzicht van de leukste feesten met een bijzondere of gekke dresscode. Mei is de maand dat het festivalseizoen echt op gang komt, maar nog steeds de leukste indoor feesten worden georganiseerd. Bekijk hier de leukste feesten van mei 2017:

The Mysterious Castle Zaterdag 6 mei
Zaterdag 6 mei is h?t moment om een stapje terug te gaan in de tijd. In kasteel Waterloo in Beesel, wordt een echt gemaskerd bal georganiseerd. The Mysterious Castle organiseert hier The Venetian Ball. Met DJ Santito en Omeo is het gehele kasteel deze avond gevuld met Trance, House, Tribal House en Techhouse. Het is een Venetian ball en dus mag er, wat de outfit betreft, flink uitgepakt worden. Om te beginnen is een masker deze avond verplicht. Verder is de dresscode: chique, maar sexy. Vrouwen kunnen denken aan een mooie kanten jurk in de kleur rood of zwart. Maak de look af met opvallende sieraden en een rode lippenstift is echt een aanrader. De dresscode is verplicht, dus bereid je goed voor op deze mysterieuze avond.

SUITE 020 Zaterdag 20 mei
Zaterdag 20 mei wordt de Harbour Club Amsterdam omgebouwd tot ??n groot temptation paleis. Temptation Events organiseert die avond SUITE 020. Een stijlvol feest dat draait om exclusiviteit en klasse. Naast het los gaan op Club, Lounge, House en Techhouse, kun je ook gaan voor VIP-arrangementen met bubbels, diner en een VIP-tafel inbegrepen. Om de avond de juiste klasse te geven, is de dresscode voor die avond: New York Chic. Dress to impress, no sneakers, no jeans. Oftewel een feestje waar je jouw mooiste blouse of jurk uit de kast mag halen. Voor de mannen is het belangrijk netjes gepoetste veterschoenen te dragen. Vrouwen kunnen gaan voor chique pumps. Bij New York Chic draait het om de kwaliteit van de kleding en mag het echte een desinerouftit zijn. Zowel voor mannen als vrouwen mag de look afgemaakt worden met een mooi horloge en passende maar subtiele sieraden.

Fiesta Macumba Vrijdag 26 mei
Kan je niet wachten tot het zomer is? En wil je al helemaal in zomerse sferen komen? Dan is Fiesta Macumba het feest waar jij heen moet gaan. S Groovmill organiseert deze editie op vrijdag 26 mei in TivoliVredenburg in Utrecht. De gehele avond wordt er Latin, Reggaeton, Dancehall, Salsa, Kuduro, Afro en Merengue gedraaid. Ze noemen het dan ook niet voor niets een 'Party Latin Style'. De dresscode is zomers en exotisch. Voor zowel mannen als vrouwen is de Summer Chic een juiste dresscode om te dragen. Denk hierbij aan opvallende kleuren. Voor de vrouwen is een cocktailjurkje leuk, maar een opvallende blouse met bijvoorbeeld feestelijke trompetmouwen is ook 'Latin' genoeg. Voor de mannen is een katoenen overhemd of een shirt met korte mouwen geschikt. Het wordt een avond waarbij dansen verplicht is. Denk daarom goed aan comfortabele kleding en goede schoenen. Vrouwen mogen opvallende make-up dragen zoals rode lippen of felle oogschaduw. Dit zal je look nog meer zomers maken.

Emporium Festival Zaterdag 27 mei
Als je aan Nederland denkt, dan denk je natuurlijk meteen aan festivals. Mei sluit dan ook af met een enorme knaller: Emporium Festival. Dit jaar organiseert C Matrixx dit harderstyles festival weer op 27 mei in Wijchen op recreatiepark De Brendonck. Het thema van dit jaar is fairy tales. Dat betekent dat het gehele festival in de sprookjessfeer wordt gestoken. De stages krijgen namen als Peter Pan, Roodkapje en Pinokkio en de stages worden ook geheel in stijl gekleed. De dresscode is natuurlijk passende kleding bij het thema. Denk aan leuke accessoires van opvallende sprookjes. Bijvoorbeeld elfenvleugels, een pinokkio neus of een kaboutermuts. Gedurende de dag kan je over het gehele terrein de leukste foto's laten maken in geheel ingerichte Disneykamers. De dresscode is dus zeker een must. Met muziek als Hardstyle, House, Hardcore, Electro en Raw Hardstyle, is het verder fijn om goede sneakers aan te trekken. Aangezien het een festival is, mogen de vrouwen weer uitpakken met make-up, siertatoeages of bloemenkransen in het haar. Deze bohemian stijl past ook goed bij het thema fairy tale.
Share |