Oudste club van 't stad haalt New Yorkse legende naar Antwerpen

Deze vrijdag zorgt Caf? d'Anvers voor een primeur door house-legende Erick Morillo naar Antwerpen te brengen. De bekende Amerikaanse DJ en producer stond aan de wieg van de housescene met hits onder verscheidene pseudoniemen zoals Reel 2 Real.

Vorig jaar kwam Erick Morillo nog in de aandacht toen hij openlijk praatte over zijn ketamine-verslaving. Die werd op een bepaald moment zo erg dat hij bijna een arm kwijtraakte. Ondertussen is Erick er terug bovenop en draait zijn muzikale carri?re opnieuw op volle toeren. Reden genoeg dus om hem eindelijk naar de oudste club van' t stad te halen.

De artiest werd in de jaren 90 bekend door een waslijst aan hits onder de noemers R.A.W., Smooth Touch and Reel to Real samen met rapper Mad Stuntman. Hij vormde een groep met Barbara Tucker en produceerde muziek voor MTV waarop hij ook enkele programma's presenteerde. Met zijn eigen label "Subliminal", zette hij house-muziek wereldwijd op de kaart.

Erick staat niet alleen bekend als geweldige DJ en producer, maar is ook een fantastisch entertainer. Zijn sets zijn steeds doorspekt met de nodige show en spektakel.

Caf? d'Anvers is meer dan vereerd dat deze legende nu vrijdag 28 april afzakt naar de club voor een exclusieve, extra lange set. Hij start om twee uur ' s nachts en speelt de hele avond lang.

Tickets zijn te verkrijgen via cafedanvers.?com en aan de deur.
Share |