Vandaag om 20.30 start de kaartverkoop van het Land van Ooit Festival 2017

Deze zomer komt een nieuw soort festival wat vol staat met allerlei soorten spellen en attracties gecombineerd met 5 muzikale stages. Deze dag brengt al jouw jeugdherinneringen weer naar boven. Op 12 Augustus vind het Festival plaats bij Sportpark de Eendracht in Amsterdam West. Vandaag start dan de kaartverkoop van het Land van Ooit Festival 2017!

Voor het eerst dit jaar word Het Land van ooit Festival gehouden. De stages worden gevuld door Terug Naar Toen, Disco Dolly, The Happy Feelings, Singlefeestjes, en een Amsterdams borrel terras van Het Paardje. Deze partijen samen bieden een goede mix van 80, 90 & 00's, Disco en House.

Vanavond om 20.30 uur (na GTST) start de kaartverkoop van het ?llergrootste jeugdsentiment festival van deze zomer: Het Land van Ooit Festival 2017!! Deze zomer komen niet alleen al jouw jeugdhelden uit de jaren 80, 90 & 00's langs. Maar bouwen de organisatoren het pretpark "Het Land van Ooit" waar je terug gaat in de tijd van Telekids, Knikkeren, Sjoelen, en stiekem Breezers drinken.

"Het festival moet ervoor zorgen dat iedereen weer ongegeneerd kind mag zijn voor 1 dag. Of je nou de grootste ballenbak van Nederland in wilt met Peter Jan Rens of lekker de Super Blubber Power Race spelen die je kent van Telekids. We willen zoveel mogelijk herinneringen van vroeger naar boven halen bij de bezoekers". aldus organisator Thom Lammerts.

Artiesten
Def Rhymz
Jody Bernal
Peter Jan Rens

De hoofdacts en alle overige artiesten moeten nog aangekondigd worden.

De voorverkoop van tickets start vanavond om 20.30 uur begonnen en zijn verkrijgbaar via deze link: Ticketscript
Of op de Website / Facebookpagina van Het Land van Ooit.

Vervoer
Het Land van Ooit festival is goed te bereiken via het openbaar vervoer.

Fiets
Vanuit Plein '40 '45:
Rij tegenover (andere kant van Slotermeerlaan) van het Tuinstadhuis de "Jan de Louterstraat" in; sla linksaf op de "Bernard Loderstraat"; ga verder op de "Albardagracht"; ga verder op de "Freule Wittewaalpad"; sla linksaf op de Bok de Korverweg

Vanuit Burgemeester Roellstraat:
Rij op de "Burgemeester Roellstraat" richting westen; sla rechtsaf op de "Dr. H. Colijnstraat"; sla linksaf op de "Sam van Houtenstraat"; ga verder op de "Gerda Brautigamstraat"; sla linksaf op de Bok de Korverweg.

Openbaar vervoer
Vanuit trein- en metrostation "Amsterdam Sloterdijk":
1. Metro 50 richting Gein; uitstaphalte "Burgemeester de Vlugtlaan"; verder met stadsbus 21 richting Geuzenveld; of
2. Bus 61 richting Slotervaart.

Vanuit trein- en metrostation "Amsterdam Centraal":
1. Trein naar "Amsterdam Sloterdijk" en dan verder zoals hierboven beschreven; of
2. Stadsbus 21 richting Geuzenveld en dan verder zoals hierboven beschreven.

Vanuit trein- en metrostation "Amsterdam Lelylaan":
1. Metro naar "Burgemeester de Vlugtlaan" en dan verder zoals hierboven beschreven (Reistijd ca. 25 - 30 minuten)

Uitstappen uit bus:
Uitstaphalte "Aalberstestraat" voor de voorzieningen aan de Tom Schreursweg Uitstaphalte "Sam van Houtenstraat" voor de voorzieningen aan de Bok de Korverweg (10 minuten lopen naar het Sportpark Reistijd ca. 25 - 30 minuten)

Auto
Vanuit het westen (Haarlem):
Volg de "N200/A200" richting Amsterdam; sla rechtsaf bij afrit "Willem Schermerhornstraat/S 104"; sla rechtsaf bij "Ruys de Beerenbrouckstraat"; sla rechtsaf bij "Cornelis Outshoornstraat"; sla linksaf bij "Bok de Korverweg"

Vanuit het noorden (Amsterdam Noord/Zaandam):
Volg de ringweg "A10" in richting Amsterdam West/Den Haag; sla rechtsaf bij "Bos en Lommerplein/S104"; volg de weg 2 km en neem op de rotonde de 3e afslag naar "Antony Moddermanstraat"; volg de weg 1,5 km en sla rechtsaf bij "Cornelis Outshoornstraat"; sla linksaf bij "Bok de Korverweg"
Share |