Nederlands dj-duo brengt Chic's disco classic tot leven

Nederlands dj-duo Mr. Belt & Wezol heeft een gloednieuwe dance-versie gemaakt van disco classic 'Good Times'. De plaat wordt inmiddels gesupport door talloze dj's, waaronder Martin Garrix, Ti?sto, Sam Feldt, Quintino en Jay Hardway. De plaat komt inclusief hilarische video:Mr. Belt & Wezol brak in 2015 wereldwijd door met de hit 'Somebody To Love', een remake van de beroemde 60s plaat van Jefferson Airplane, die enthousiast werd gedraaid door dj's als Oliver Heldens, Avicii, Martin Garrix en Nicky Romero. Datzelfde jaar scoorde het duo ook een hit met een 90s remake door de plaat 'Finally' van CeCe Peniston in een nieuw jasje te steken.

Op basis van deze hits won Mr. Belt & Wezol begin 2016 in Miami een International Dance Music Award (IDMA) in de categorie Best Break-Through Artist. Daarna volgde een doldwaze zomer, waarin het duo op verschillende festivals optrad, ondermeer met een eigen area op Dance Valley, en ook steeds meer fans voor zich won met gekke, opvallende en vooral heel grappige vlogs.

Eind 2016 keerde het duo terug op volle disco kracht met hun remake van Earth, Wind & Fire's dance classic 'Boogie Wonderland', gedraaid door dj's als Oliver Heldens, Robin Schulz, Goldfish, Sam Feldt en Lost Frequencies.

'Good Times'
In navolging hiervan vervolgen Mr. Belt & Wezol nu hun hommage aan het disco tijdperk met een gloednieuwe rework: 'Good Times' van Chic. De plaat werd al snel opgepikt door eenzelfde hoeveelheid dj's; zo draaide Sam Feldt de plaat vorige maand op de mainstage van Ultra Music Festival in Miami, terwijl dj's als Martin Garrix, Ti?sto en Dimitri Vegas & Like Mike de track supporten in hun radio shows.

"Wat is een betere opvolger op 'Boogie Wonderland' dan een versie van Chic's 'Good Times'? Dit is waarschijnlijk een van de meest gesamplede platen uit de hedendaagse muziek, maar we hebben er nog niet veel house versies van gehoord. Daarom leek het ons een goed idee hier een eigen draai aan te geven. Het grappige aan deze track is dat iedereen, zelfs onze meeste generatiegenoten, de tekst kennen en 'm helemaal kunnen meezingen; een echte tijdloze plaat die toch al in 1979 is uitgebracht." - Mr. Belt & Wezol
Share |