Kings of Freestyle

Voor de 2e keer opend Poppodium Grenswerk op verzoek van LCV Events tijdens Koningsnacht haar deuren voor de Koningen van de Freestyle. De hele nacht van 22:00 tot 5:00 doorfeesten met alleen de allerbeste Freestyle en als knallende afsluiter een Hardcore set, gaat ervoor zorgen dat je Koningsdag zult moeten gebruiken om bij te komen!

Freestyle Maniacs
Vanaf dag ??n was er al een unieke chemie tussen de mannen van Freestyle Maniacs. Hun eerste release was een remix van 'the only way' van Shermanology en werd een groot succes. Ze hebben als doel om harde party muziek te cre?ren voor iedereen en zich niet beperken tot 1 stijl.

Francois
Net als vorig jaar staat DJ Francois weer in de line-up. Vorig jaar kon hij door omstandigheden zijn set niet tijdig beginnen waardoor deze ontzettend ingekort werd. Als goedmakertje komt hij dit jaar terug en zal hij laten horen waarom de Zino-Koning ook tot een van de koningen van de Freestyle behoort.

Dr. Phunk
Met optredens op Decibel, Defqon en Tomorrowland heeft deze dj/producer zichzelf al behoorlijk op de kaart gezet.Een goede muzikale en lekkere dansbare sfeer is zijn grootste motivatie.

Morphine
Uiteraard is de uit eigen LCV Events-stal afkomstige Morphine ook aanwezig. Hij zal zijn Freestyle kunsten deze avond met plezier aan jullie demonstreren!

Omattic
Omattic is vooral in het zuiden van ons land bekend.Deze ras Eindhovenaar is met zijn Freestyle daarom ook regelmatig te bewonderen in Eindhoven en omgeving en zelfs tot in het PSV stadion aan toe. We hebben het genoegen dat Dj Omattic onze avond komt openen.
Share |