Dancetour Tilburg dit jaar met Hemelvaart

Het gratis toegankelijke Dancetour keert dit jaar met Hemelvaart terug in het Leijpark. Op donderdag 25 mei van 13:00 uur tot 21:30 uur zijn DJ's Matt & Kendo, Benny Rodrigues, The Partysquad, Bizzey, La Fuente, Jay Hardway en Ruthless op het podium te zien. Daarnaast breidt het gratis toegankelijke dance festival uit met een uitgebreidere food line-up, verschillende activiteiten en een tweede muziekstage in samenwerking met presenting partner SLAM!: The Boom Room.

Meer muziek, meer fun
Dance muziek als genre blijft zich ontwikkelen en de diversiteit is groot. Dit zie je terug in het programma van Dancetour met hiphop en eclectic tot future house en freestyle. Samen met SLAM! introduceert Dancetour dit jaar ook The Boom Room met deephouse, techhouse, techno en alles wat daar tussen in zit. Tussen 14:00 uur en 20:30 uur hoor je hier de vetste beats van o.a. Locklead en Chris Stussy. Naast een gevarieerd programma biedt Dancetour dit jaar ook allerlei extra's als een uitgebreidere food line-up, de Skyfall (een springtoren van 13 meter) en te gekke activaties als de Raise the Bull krachtmeting i.s.m. Jupiler en de Dance Battle van Coca Cola. Dancetour blijft gratis en houdt de belangrijkste jongerencultuur hiermee toegankelijk voor iedereen.

DJ Clash Tilburg
Dancetour Tilburg wordt ook dit jaar geopend door de winnaar van de DJ Clash competitie, de grootste DJ competitie van Nederland. Naast een competitief traject heeft de Dancetour DJ Clash ook een educatief aanbod. De DJ Clash is gratis en wordt mogelijk gemaakt in samenwerking met Pioneer DJ, DJ MAG, SLAM!, DJ en producer Lucien Foort en Amsterdam Dance Event. De DJ Clash in Tilburg start op maandag 1 mei. Jong DJ-talent kan zich vanaf 10:00 uur aanmelden via www.dancetour.nl/djclash. De winnaar van de DJ Clash Tilburg bemachtigt de laatste plek in de line-up van Dancetour Tilburg en dingt mee naar een plek in de landelijke DJ Clash finale tijdens Amsterdam Dance Event.
Share |