Poppodium Iduna presents Dencity 2017

Dit jaar presenteert Poppodium Iduna voor de 7e keer een nieuwe editie van het gratis toegankelijke dancefestival Dencity. Op zondag 4 juni zal Iduna's achtertuin, het Thalenpark, van 16.00 tot 23.00 uur worden omgetoverd tot een waar dance-walhalla: een fraaie opmaat naar een zwoele zomer! Met trots presenteren we bekende DJ's en artiesten bestaande uit JeBroer, Mr. Belt & Wezol, Faya (Fajah Lourens), Darkraver, The Antidote, Asino, Bojac, Dirrty Berry en wordt de dag gehost door MC C-BAZ.

Een paar highlights uit het programma:
JeBroer werd bekend door zijn bijdrage aan het nummer 'Nooit Meer Slapen' van Yellow Claw. Hij bracht tracks uit met onder anderen Mr. Polska, Ronnie Flex en Skinto en maakte deel uit van Nouveau Riche. Hij scoorde diverse hits met onder anderen 'Brommer', 'Btje Vliegen Tog' Miljoenen' en natuurlijk megahit 'Banaan'. Inmiddels heeft Jebroer tientallen miljoenen views en streams op YouTube en Spotify. Zijn nummers hebben een onwaarschijnlijk hoog partygehalte, de ideale headliner!

Mr Belt & Wezol laten je dansen op de house-klassiekers van vroeger, door het duo omgetoverd tot de klassiekers van nu! Of het nu 'Finally', 'Somebody to Love' of 'Boogie Wondersland' is en welke leeftijd je ook hebt, Bart en Sam nemen je mee op hun reis door de house-jaren en eindigen in het nu.

Fayah zullen velen kennen als Fajah Lourens, actrice (GTST) en schrijfster van bestseller "Killerbody". Inmiddels is Faya de housewereld aan het veroveren met zowel haar zelf geproduceerde nummers als draaikwaliteiten, kan inmiddels op steun rekenen van onder meer de Nederlandse dj's W&W, Hardwell en Don Diablo en is daarmee een vrouw die haar mannetje staat op het podium!
Uiteraard ontbreekt de Drachtster DJ/producer Asino niet. Hij scoorde al een nummer 1 hit in Polen en heeft een stevige live-reputatie en mag dan natuurlijk ook niet ontbreken in zijn hometown!

Het is de 7e keer dat het gratis toegankelijke Dance Event wordt georganiseerd. De afgelopen jaren hebben diverse DJ's en acts zoals bijvoorbeeld Mr. Polska, Freddy Moreira, DJ Jean, Yellowclaw, The Partysquad, Vato Gonzalez en Billy the Kit gezorgd voor een onvergetelijk dance event. Daarmee is Dencity uitgegroeid tot een zeer goed bezocht dance-evenement met duizenden bezoekers .
Share |