DJs Woody en David Cornelissen samen in hilarische kookshow

Na het hosten van de screening van Noorse documentaire Northern Disco Lights vorige week, lanceert event community A Love Supreme vandaag een serie kookvideos waarin DJs elkaars favoriete gerecht koken. Voor de eerste aflevering van de show, genaamd A Love Cuisine, hebben zij DJs Woody en David Cornelissen uitgenodigd.

De video kan je hier bekijken:

Woody blijkt geen ster in de keuken, en ook David laat zien dat platen draaien hem beter ligt dan koken. Het lijkt erop dat er meer eten op de grond terecht komt dan in de pannen, maar dankzij host Hans Kivesh (Max Schader) is het eind resultaat minder rampzalig dan verwacht.

Aanstaande vrijdag 21 april staan beide DJs samen met de Noorse Prins Thomas op de eerste editie van het feest A Love Supreme in Atelier. A Love Supreme heeft gekozen voor deze oude auto wasstraat dichtbij Hoofddorpplein als thuisbasis. Een fijne club waarbij we de dansvloer rond de dj centreren. Atelier heeft daarnaast veel onverwachte hoeken, gaten en trappen om gedurende de avond bewust of onbewust in te verdwalen.

A Love Supreme met Prins Thomas, Woody & David Cornelissen
Vrijdag 21 April - 23:00 tot sluit
Tickets: VVK 12,-
Share |