Funkerman maakt muzikale ontdekkingsreis op nieuw album 'Another Version of Me'

Op 3 mei verschijnt het nieuwe album van Funkerman, 'Another Version of Me'. De house-dj, producer ?n labeleigenaar van Flamingo Recordings laat op dit nieuwe werk een totaal ander geluid horen dan we van hem gewend zijn. Op 'Another Version of Me' brengt Funkerman een ode aan oude meesters van funk, soul en disco.

Zijn altijd aanwezige vernieuwingsdrang brengt Funkerman (Ardie van Beek, 1975, Breda) ditmaal tot zijn meest bijzondere plaat tot nu toe. 'Another Version of Me' is een aanstekelijk pop/disco-album met acht nieuwe tracks en twee bekende werken. Speciaal voor dit album steekt Funkerman zijn wereldhit 'Speedup' in een nieuw jasje. Ook klassieker 'Rule The Night' wordt nieuw leven ingeblazen en is hiermee voor het eerst digitaal beschikbaar.

Zelf zegt Funkerman over zijn nieuwe album: "Ik heb gezocht naar een vorm waar ik ontzettend van hou, maar waarvan mijn kennis bijzonder klein is. Na een zoektocht door mijn vinyl-collectie van tienduizenden platen en al mijn tapes en CD's van vroeger, kwam ik erachter dat al mijn muzikale periodes terugverwijzen naar de funk, soul en disco. Het resultaat is een authentiek album op de traditionele manier, een kloppend verhaal van begin tot eind."

Funkerman ? 'Another Version of Me' verschijnt op 3 mei op Be Yourself Music en is vanaf dan beschikbaar op alle bekende online muziekdiensten.
Share |