Van Craft naar BKJN vs Partyraiser

Net als de vele bezoekers zijn ook BKJN Events en Partyraiser vandaag verrast met het slechte nieuws dat CRAFT festival is afgelast.

Door het faillissement van de organisatie zijn de bezoekers het geld van hun kaartje kwijt vertelt hun persbericht, en dat is natuurlijk erg zuur.

Als hardcore organisatie en artiest voelen BKJN en Partyraiser zich geroepen om de CRAFT bezoekers een hart onder de riem te steken. Uit solidariteit stellen ze voor de slachtoffers 100 vrijkaarten ter beschikking voor hun evenement BKJN vs Partyraiser Festival, dat een week later op zaterdag 13 mei in en rondom het Silverdome stadion in Zoetermeer word gehouden.

Om kans te maken op de kaarten mag je je CRAFT ticket mailen naar vancraftnaar@bkjn.nl met daarin je voor- en achternaam en emailadres. Uit alle inzendingen worden 100 personen geloot die automatisch 1 ticket
toegestuurd krijgen. Inzenden kan tot a.s. zondag 23 april.

BKJN events en Partyraiser hopen dat meer organisaties volgen zodat ook alle Hardstyle fans toch nog een feestje krijgen voor hun verloren geld, en wensen alle gedupeerden veel sterkte toe!
Share |