Have a nice day festival

Have A Nice Day Festival zal op zaterdag 1 Juli 2017 voor het laatst in Eibergen gehouden worden. Nog ??n keer zal het geliefde Festival neerstrijken in het mooie pittoreske dorp Eibergen.

Helaas niet in het zo vertrouwde Openlucht Theater. Tot grote verbazing ontving Have A Nice Day eind 2016 het bericht dat de samenwerking met het Openlucht Theater Eibergen be?indigd werd. Dit omdat het bestuur van Openluchttheater Eibergen een andere koers wil varen, waarbij de samenwerking met Have A Nice Day festival minder belangrijk is dan de door-ontwikkeling van een eigen evenement. Geen sleutel tot het theater dus.

Desalniettemin kan Have a Nice Day Festival, Eibergen niet zomaar verlaten. Daarom is er dit jaar nog een laatste dans in Eibergen! In dat oude vertrouwde park waar al 12 jaar gedanst wordt. Wandelpark De Maat zal dit jaar het toneel zijn van Have A Nice Day Festival. Een prachtige locatie aan de rivier de Berkel, diep in de Achterhoek.

Bij een goed afscheid hoort natuurlijk een schitterende line-up. Tijdens onze laatste editie in Eibergen mogen onze gasten genieten van Buzzfuz vs Dano, Cari Lekebusch, Jeroen search, Joey Anderson & DJ Qu, Lady A?da, Pitto ,Tama Sumo, Tripeo, 030303 DJ's en nog veel meer.

Have A Nice Day Festival wil graag zijn welgemeende dank uitspreken naar alle bezoekers, vrijwilligers van het Openluchttheater, aan alle inwoners van Eibergen, De Gemeente Berkelland en al die talrijke partners en mensen die de afgelopen jaren hebben geholpen. Zonder hun was Have A Nice Day Festival er niet geweest. Komt daarom allen nog een keer dansen in Eibergen! Vraag je beste vriend of vriendin: "Mag ik disse dans van oe!?"

Voorverkoop, info en meer via haveanicedayfestival.?nl.
Share |