The Funky Cat komt met Geck-o & Friends naar P60

Het is alweer een tijdje geleden en daarom is het hoogtijd voor een nieuwe editie van The Funky Cat! Op zaterdag 10 juni brengen Geck-o & Friends weer een bezoekje aan P60. The Funky Cat spint lekker door! Geck-o nodigt na vier sfeervolle edities weer zijn vrienden uit voor een heerlijke nacht. Vlak voor zijn verjaardag is er extra reden om uit te pakken!

Tijdens The Funky Cat kun je een magische melange verwachten van uiteenlopende stijlen, van experimentele house tot subground en harder, in een meeslepende opbouw over de hele avond. The Funky Cat staat voor aardige en gezellige mensen met hoog energielevel, die ook van een beetje kattenkwaad houden.

Geck-o is de bedenker van The Funky Cat, daarnaast is Geck-o een avontuurlijke DJ en producer die garant staat voor een creatieve mix van de hardere dance genres. Met een achtergrond in de hardstyle muziek, streeft hij ernaar om de grenzen van diverse muziekstijlen grondig te verkennen en ze te kruisen wanneer zijn inspiratie het overneemt. Zijn producties en stageperformances worden beschreven als intens, mysterieus, progressief en erg krachtig. Met Geck-o als gastheer ben je tijdens deze avond verzekerd van een verrassende en avontuurlijke trip.

Geck-o zal niet alleen komen tijdens deze avond. Hij zal meerdere vrienden van hem meenemen, om zo een spectaculaire show neer te zetten. We kunnen je verzekeren van een geweldige avond, waarbij stilstaan onmogelijk wordt.

Zaterdag 10 juni 2017 // zaal open 22:00 // aanvang 22:00 // vvk ?15 // zaal ?17,50
Share |