Panic Room in De Helling Utrecht met Objekt

Vrijdag 26 mei staat De Helling in Utrecht opnieuw in het teken van techno tijdens de tweede editie van Panic Room. Na de eerste editie met DJ Pete en Sunil Sharpe, is op 26 mei de alleskunner Objekt als speciale gast uitgenodigd. Naast Objekt zullen Van Anh en Panic Room resident Chafik Chennouf de avond openen en sluiten. Verwacht een nacht lang diepe, pulserende en meeslepende techno op ??n van de beste soundsystems van Nederland.

Objekt
TJ Hertz, oftewel Objekt is ??n van de meest avontuurlijke dj's van het moment. Zijn sets gaan volgens zijn eigen biografie van 3-step, bass-core, post windmill, proto-minimal wankstep, gondola, shithouse, acid wonk, naar ambient gabber en weer terug. Hij durft te gaan waar weinig andere dj's durven te gaan, maar altijd met een constante factor: Kwaliteit met een grote K. Dankzij zijn onnavolgbare mix-techniek heeft hij al op veel toonaangevende plekken gedraaid, waaronder het Berlijnse Berghain, Fabric in London en het Nederlandse Dekmantel Festival. Ook is hij een graag geziene gast bij het toonaangevende Boiler Room. Kortom, een artiest die zowel door collega dj's als het publiek hoog gewaardeerd wordt. De organisatie achter Panic Room is daarom ook zeer verheugd met zijn komst.

Van Anh
Van Anh ken je van haar eigen Isotoop avonden in Transport Rotterdam. Daarnaast is ze ??n van de residents van de Haagse The Crave evenementen. Van Anh heeft een voorliefde voor diepe en minimalistische techno en haar sets weten altijd de juiste snaar te raken, ongeacht op welk tijdstip ze staat. Tijdens PANIC ROOM zal Van Anh de avond openen zoals alleen zij dat kan: diep en meeslepend.

Chafik Chennouf
Chafik Chennouf is de labeleigenaar van het internationaal gerenommeerde Leyla Records, waarop artiesten als Manni Dee, Positive Centre en Codex Empire hun muziek op uitbrengen. Onlangs heeft hij nog een set gedraaid in de legendarische Tresor club in Berlijn en op Panic Room zal hij de avond afsluiten met een set vol industri?le en opzwepende techno.
Share |