Zaterdag 3 juni Full Moon festival

Zaterdag 3 juni is er weer een mooie editie van Full Moon Festival ? New Moon @ The Lake! 4 Geweldige areas met alleen topdj's zullen er draaien die gehost worden door bekende organisaties zoals Xtra Large, Goodgreef , Full Moon & Goodgreef Xtra Hard !

Laatste Super Early Bird tickets
De tickets gaan hard voor Full Moon Festival! Wil jij er zeker bij zijn voor een voordelige prijs op het meest sprookjesachtige en intieme festival op Spaarnwoude? De laatste Super Early Bird tickets zijn nu voor maar 29,50 euro verkrijgbaar via full-moon.?events/ticketshop! Let op: OP=OP!

De volledige line up van de 4 areas zijn:
­

Parkeer & Bus tickets
Parkeer en bus tickets zijn online goedkoper dan op de dag zelf. Je parkeerkaart koop je nu voor 10 euro en een buskaart retour voor 7 euro. De bus vertrekt van Station Sloterdijk naar het festival toe en zal weer terug rijden naar Station Sloterdijk. Bestel ze via http://bit.ly/2nGYgvu

­

Full Moon Festival
Full Moon Festival zal weer supergezellig worden gedecoreerd. Er zullen weer leuke gadgetstands aanwezig zijn, lekkere foodstands en heel veel gezellige partymensen! Omdat het een klein en intiem festival is zullen er maar een beperkt aantal festivaltickets aanwezig zijn! Voorkom teleurstelling en koop op tijd jouw ticket! Maak nu gebruik van de supervoordelige Super Early Bird tickets!

Aftermovie vorige editie:
Share |