On_demand

On_demand is een nieuw en uniek clubconcept dat op zaterdag 15 april zijn Amsterdamse premi?re in Sugarfactory gaat beleven. In plaats dat er alleen muziek wordt afgespeeld worden er videoclips op grote schermen vertoond. En het mooiste van alles is: het publiek bepaalt wat er gedraaid wordt. Met de gratis On_Demand-app kunnen bezoekers uit duizenden videoclips uit de 90's, 00's en 10's hun favoriet kiezen. De tijden van The BOX, TMF en MTV worden herleefd.

On_Demand is een ode aan de videoclip. In plaats van alleen muziek te draaien, worden tijdens On_Demand ook de bijbehorende videoclips afgespeeld op grote schermen in de zaal. Muziek en beeld zijn volledig gesynchroniseerd.

Het publiek heeft tijdens dit feest de macht volledig in handen. Met de gratis On_Demand-app, die voor zowel Android en iOS te downloaden is, kunnen bezoekers uit een collectie van ongeveer 2.000 videoclips een favoriet nummer aanvragen. Van r&b, hiphop, pop, dance, rock en powerbalads: er is aan iedere muzieksmaak gedacht. Mocht een favoriet nummer er onverhoopt niet tussen staan, dan kunnen gebruikers van de app een suggestie aan de organisatie achterlaten. Grote kans dat deze clip de eerstvolgende editie aan de collectie is toegevoegd.

On_Demand is een gezamenlijk initiatief van Dozijn13 en Fijne Snuiters. Dozijn13 staat onder andere bekend om De Leuke Festival, Wat Als Het Leven Een R&B-Clip Was? en De Danshal. Fijne Snuiters staan bekend om hiphopfeest Juicy en clubconcept Club Mokum.

Sugarfactory is de plek waar On_Demand voor het eerst in Amsterdam te bezoeken is.
Share |