Press release Day-On

Day-On zal op zaterdag 15 juli
Amsterdam overnemen met een muzikaal sterke line-up. Alle aspecten die de nacht met zich meebrengt zullen deze dag aan bod komen. Deze dag, die in het teken staat van een industri?le en rauwe setting zal een dag worden om niet snel te vergeten. Het Stadspodium zal de locatie zijn waar Day-On gaat plaats vinden. De perfecte industri?le en goed bereikbare plek voor Day-On.

Drie stages, omringd door containers, zullen het decor zijn van wat de nacht ons altijd brengt. Internationale en nationale artiesten slaan hun handen in een om er een muzikaal sterke dag van te maken.

Pakt bookings zal een stage hosten met als vertegenwoordigers: Bas Mooy, Sleeparchive (live), Ossian b2b Ayarcana, Scalameriya & VSK (live), Gaja, 138 (live) en Damcase.

Op de tweede stage zal deze dag iets bijzonders gebeuren, een world premier. Happa en Manni Dee zullen onder de naam Habits of Hate voor de eerste keer ooit samen een set doen. Daarnaast zullen Cleric b2b Setaoc Mass, Shifted, JoeFarr (live), Remco Beekwilder, Kwartz en L?bster de stage aanvullen met krachtige melodieuse sets!

De laatste stage zal in het teken staan van hard, hard en nog eens hard. Dentis, HAEDES & Paramod, Shrouds, Blackmont live, Tahko en ZIZA zullen de container op zijn kop zetten. Er is nog een spot over voor de contest winnaar!

Ticketsale begint op dinsdag 4 april. Schrijf je in om een special ticket voor 17,50 euro te bemachtigen.
Share |