De beste dance classics bij Going Back To My Roots

Op veler verzoek is het eindelijk zover. Een nieuwe editie van ??n van de meest succesvolle en langstlopende dance classics events Going Back To My Roots op zondag 23 april in P60 Amstelveen.

Import dance classics, disco, swingbeat, old school hip-hop, house classics en latin classics worden gedraaid door dj's die stuk voor stuk hun sporen hebben verdiend in de scene. Dj Kid (discotheek Timeless), Dj Orlando (Reminisce en resident van Going Back To My Roots) en DJ Evert (Flora Palace Reunion) gaan je vermaken met de lekkerste nostalgische classic hits uit de goede oude tijden.

Om de prijs hoef je het niet te laten. Early bird tickets zijn slechts ?15,- en geldig voor twee personen. Deze zijn verkrijgbaar tot en met 31 maart. De reguliere tickets zijn ?12,50. Aan de deur (indien nog beschikbaar) zullen de kaarten duurder zijn, dus het advies is om de kaarten in de voorverkoop te halen.

Ook is P60 geen onbekende van het dance classics genre. Vele bekende old school artiesten zoals o.a. Melba Moore en ook bekende events als de Boc Reunion en de Classic Soul Night hebben succesvolle edities gehad in P60. Daarnaast is P60 uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Kortom, het perfecte evenement vindt plaats in de perfecte locatie.

Zondag 23 april // zaal open 18:30 // eindtijd 00:00 // vvk ?12,50 // 30+

Meer informatie: p60.?nl
Tickets: paylogic.?nl
Share |