Koningsnacht vieren met keiharde dubstep in P60

Op woensdagavond 26 april is het Koningsnacht! En op die nacht organiseren Ignition Events en P60 de eerste editie van Abduction. Een avond vol deathstep en tearout is wat er nog ontbrak in de clubevents van P60 en nu is het er eindelijk!

Op deze Koningsnacht komen de allerhardste muziekgenres samen in P60. Het is Ignition Events gelukt om de dj's D-Jahsta, Murda, Acting Damage, Lux en nog veel meer naar Amstelveen te halen. Bereid je voor op een heftige avond en een dosis spierpijn de volgende dag!

D-Jahsta is de man achter Hydrolics Records en degene die robostop naar een next level heeft getild. MurDa is nieuw in de scene, maar heeft met zijn eerste gig meteen gedraaid op het grootste dubstep-event Animalz. Ook Acting Damage gaat P60 slopen, hij komt uit Australia en maakt zijn NL-debuut tijdens Abduction. Lux is member van Crowsnest en momenteel bezig met zijn Genesis Tour. Bij Abduction gaat hij zijn spectaculaire mix van dubstep met metal invloeden draaien. Stilstaan is geen optie!

Ignition Events staat bekend om de vernieuwende aanpak in de evenementenscene. Met dubstep, drum and bass, trap, rap en meer verschillende genres weten ze het publiek iedere keer te verrassen met de beste kwaliteitsmuziek van de grootste namen uit de internationale scene.

Zaterdag 26 april // zaal open 22:30 // aanvang 22:30 // vvk ?14 // zaal ?16,50

Meer informatie: p60.?nl
Tickets: paylogic.?nl
Share |