DJ Jaws viert zijn DJ jubileum & birthday tijdens Shark Attack

Op vrijdag 21 april 2017 viert Joska Duipmans a.k.a DJ Jaws zijn 20-jarig jubileum als DJ en tevens zijn verjaardag tijdens Shark Attack ? 20 Years of DJ Jaws in The Mansion Arnhem. Begonnen in de early 90's met oldschool, early rave & hardcore, tegenwoordig draait hij ook hardstyle, raw & freestyle. Zijn grote doorbraak was in 1997 tijdens Thunderdome 1997 in zijn eigen woonplaats Hengelo. Daarna heeft op vele feesten en festivals in binnen- en buitenland gedraaid zoals LoveParade, Mayday, StreetParade Zurich, Thunderdome, Mystery Land, Tomorrowland, Nature One en Qlubtempo, om er maar een paar te noemen.

Om dit te vieren heeft Jaws een aantal DJ vrienden uitgenodigd die tijdens Shark Attack een knallende set zullen draaien. De avond zal een muzikale tijdreis zijn met alle stijlen die hij in de afgelopen 20 jaar geeft gedraaid. Van oldschool tot (early) hardcore, (early) hardstyle, raw en freestyle.

Line up:
Line-up is nog niet compleet.Mainstage
gehost door The Mansion, DJ Jaws
oldschool, early hardcore, early hardstyle, rawstyle, freestyle, Da PauliDarkraverDeepackFreezeJawsLunaRadiateReezerVecinoVinylJunkZero SanityMC: Da Mouth of Madness
Area 2 : wordt later bekend gemaakt

Koop nu snel online je tickets voor maar ? 10.00 in de voorverkoop :
shop.?ikbenaanwezig.?nl

Bij de deur een kaartje kopen kan natuurlijk ook maar aan de deur is de entree : ? 17.50
Share |