Rotterdam Rave is terug met zijn tweede Outdoor Festival!

Deze zomer keert Rotterdam Rave Festival terug naar het Lloyd Multiplein in Rotterdam voor de tweede outdoor festival editie. Op 19 augustus worden grote namen als Speedy J, Jeff Mills, Len Faki en Nicole Moudaber verwelkomt. Het festival hosts drie verschillende areas met niets minder dan de beste techno en house.

Detroit techno legende Jeff Mills is ??n van de headliners van het festival. Hij Begon in de early 1980s onder de naam The Wizard en werd member van het Detroit Techno collectief Underground Resistance. Nu is Mills label eigenaar van Axis waarmee hij de grenzen tussen de dansvloer en de concertzaal wil vervagen met zijn orkest optredens.

Ook maakt Rotterdams eigen techno veteraan Speedy J na twee jaar weer zijn rentree. De eigenaar van label en evenementen serie Electric Deluxe heeft eerder al zijn eigen stage gehost bij Rotterdam Rave Festival '3 Year Anniversary' en is nu terug voor de outdoor editie.

Naast hybrid optredens van Paula Temple en Perc & Ansome, zal SNTS zijn opwachting maken. SNTS staat bekend om zijn dark en edgy sound en treedt op met een live set. Rotterdam Rave Festival wordt gehouden op de industri?le locatie aan de Maas, het Lloyd Multiplein in Rotterdam. De kaartverkoop voor het festival is reeds van start gegaan.
Share |