Nostalgisch 90's on the beach komt voor het tweede jaar naar Cattenbroekerplas

De zomer kan op vrijdag 7 juli al flink worden ingeluid: op het strand van de Cattenbroekerplas verschijnt de tweede editie van het gezelligste muziekevenement 90's on the Beach. Wegens het succes van vorig jaar worden bekende DJ's en live acts uit de jaren '90 en '00 ook in 2017 uitgenodigd om een zomerse avond vol nostalgie te verzorgen.

90's on the Beach maakt de zomeravond van 7 juli tot ??n groot feest. Vanaf 17.00 uur kunnen bezoekers van hun (werk-)dag bijkomen, genietend van muziek en lekker eten. Het strand van Cattenbroekerplas tovert een glimlach van goede herinneringen op ieders gezicht: Dansend met blote voeten in het zand, luid meezingen met de lekkerste oude hits en lougen in de warme zomerlucht. Naarmate de avond vordert en de zon langzaam zakt, zullen meer en meer DJ's & live acts elkaar afwisselen.

Wie er op 7 juli komen optreden, is nog niet bekend, maar laat niet lang meer op zich wachten! De organisatie heeft aangekondigd om in de aanloop naar het evenement alle namen via de website en het social media kanaal Facebook vrij te geven. Wat ze wel vast verklappen is dat alle DJ's en live acts zullen worden verdeeld over twee podia, waarvan het hoofdpodium letterlijk op het strand zal worden gebouwd.
Share |